۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
09:08
کد خبر : 9759219
۰۸:۵۳

۱۴۰۵/۰۲/۲۳

قرارگاه‌های محله اسلامی بستر حل مسائل مردمی با محوریت مسجد است

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان هامون در جلسه قرارگاه محلات اسلامی حوزه فاطمةالزهرا(س) هامون که با حضور معاون بسیج مساجد و محلات سپاه سلمان برگزار شد، گفت: فعال‌سازی ظرفیت‌های مردمی و مسجدمحوری در محلات می‌تواند بسیاری از مشکلات اجتماعی و فرهنگی را کاهش دهد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از هامون،جلسه قرارگاه محلات اسلامی حوزه فاطمةالزهرا(س) شهرستان هامون با حضور سرهنگ پاسدار محمدعلی میری معاون بسیج مساجد و محلات سپاه سلمان، سرهنگ پاسدار حسین نکوئی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان هامون، سرهنگ دوم پاسدار عیسی میرمدیر مساجدو محلات هامون و کیهانی فرمانده حوزه و جمعی از فرماندهان پایگاه‌ها و فعالان بسیجی برگزار شد.  

در این نشست، روند اجرای برنامه‌های قرارگاه‌های محله اسلامی، شناسایی ظرفیت‌ها و مسائل محلات و همچنین راهکارهای افزایش مشارکت مردمی در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت.  

سرهنگ پاسدار حسین نکوئی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان هامون در این جلسه با اشاره به اهمیت نقش محلات در پیشبرد اهداف فرهنگی و اجتماعی اظهار داشت: «قرارگاه‌های محله اسلامی با محوریت مسجد شکل گرفته‌اند تا با مشارکت مردم و همکاری دستگاه‌های مختلف، مسائل و مشکلات محلات به‌صورت میدانی شناسایی و برای رفع آن‌ها اقدام شود.»  

وی افزود: «اگر ظرفیت‌های مردمی و توانمندی‌های موجود در محلات به درستی سازماندهی شود، بسیاری از مشکلات در همان سطح محله قابل حل خواهد بود و این امر موجب تقویت همبستگی اجتماعی و افزایش اعتماد میان مردم و مسئولان می‌شود.»  

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان هامون همچنین بر نقش مهم بسیج در تقویت روحیه همدلی و خدمت‌رسانی در محلات تأکید کرد و گفت: «بسیج با تکیه بر نیروهای مردمی و روحیه جهادی تلاش می‌کند تا در کنار مردم برای رفع دغدغه‌ها و ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی محلات گام بردارد.»  

در ادامه این جلسه، سرهنگ پاسدار محمدعلی میری معاون بسیج مساجد و محلات سپاه سلمان نیز ضمن تشریح اهداف و برنامه‌های قرارگاه‌های محله اسلامی، بر ضرورت برنامه‌ریزی منسجم، استفاده از ظرفیت مساجد و تقویت شبکه مردمی در محلات تأکید کرد.  

در پایان، حاضران به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود در خصوص ارتقای فعالیت‌های قرارگاه‌های محله اسلامی و نحوه اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در سطح محلات پرداختند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید