۰۸ / خرداد / ۱۴۰۵ - 29 May 2026
18:40
کد خبر : 9759220
۰۸:۵۸

۱۴۰۵/۰۲/۲۳
حجت الاسلام زارع در جمع ادمین کانال های ثامن:

مردم باید همانند گذشته در صحنه و خیابان حضور داشته باشند /اعتماد مردم به مسئولان تقویت شود

زارع با اشاره به نقش مردم در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی گفت: مردم باید همانند گذشته در صحنه و خیابان حضور داشته باشند و برای تحقق این امر، باید تاب‌آوری و صبر عمومی افزایش یابد و ...

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از بافق، حجت‌الاسلام زارع در جمع ادمین‌ کانال‌های ثامن شهرستان بافق با تأکید بر ضرورت «روایتگری از پیروزی‌ها و دستاوردهای دفاعی» اظهار کرد: اصلی‌ترین وظیفه فعالان این حوزه، روایت فتح و پیروزی است. به گفته وی، نگاه آرمانی گاهی موجب شکل‌گیری احساس شکست می‌شود، در حالی که با روایت صحیح پیروزی‌ها می‌توان تحلیل‌های عمیق‌تری از ابعاد اعتقادی و راهبردی جنگ ارائه داد.

وی با بیان اینکه اجتماعات و حرکت‌های مردمی باید در راستای مسیر تکاملی انقلاب باشد، افزود: نباید درگیر حاشیه‌ها شد یا توقعات غیرواقعی ایجاد کرد؛ چرا که چنین انتظاراتی می‌تواند به سرخوردگی اجتماعی منجر شود.

زارع با اشاره به آنچه «نبرد سرنوشت‌ساز جبهه اسلام و جبهه کفر» خواند، گفت: بر اساس رصد ۲۰ رسانه معتبر اروپایی و آمریکایی، ۷۵ درصد محتوای منتشرشده در این رسانه‌ها حاوی مخالفت با ادامه جنگ و هشدار نسبت به پیامدهای آن بوده است. او مدعی شد موقعیت ایران نسبت به پیش از جنگ بهبود یافته و کشور به «چهارمین قدرت جهان» تبدیل شده است.

وی همچنین با اشاره به تحلیل اهداف دشمن اظهار کرد: هدف راهبردی دشمن صرفاً شهادت رهبری نبود، بلکه این موضوع وسیله‌ای برای دستیابی به هدف کلان‌تر یعنی تضعیف و تسلط بر ایران و به قول امام شهیدمان بلعیدن ایران، عنوان می‌شود. او افزود: اگر توقعات نادرست شکل بگیرد، مطالباتی از جنس «چرا مذاکره!؟» یا فشارهای مشابه ایجاد می‌شود که می‌تواند به فضای اجتماعی آسیب بزند و موجب سرخوردگی مردم در صحنه شود.

زارع تأکید کرد: همه آرمان‌ها باید محقق شود، اما تحقق آن‌ها در یک مقطع یا یک جنگ امکان‌پذیر نیست و نباید انتظار داشت با یک جنگ، تمامی اهداف و آرمان‌ها به دست آید.

وی با بیان اینکه «جنگ میان حق و باطل همواره وجود داشته و ادامه خواهد داشت»، خاطرنشان کرد هر دوره از تقابل‌ها دارای نقطه آغاز و پایان مشخصی است و روایت این دوره‌ها باید مستدل، منطقی و به دور از حاشیه‌پردازی باشد.

زارع در پایان با اشاره به نقش مردم در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی گفت: مردم باید همانند گذشته در صحنه و خیابان حضور داشته باشند و برای تحقق این امر، باید تاب‌آوری و صبر عمومی افزایش یابد و اعتماد مردم به مسئولان نیز تقویت شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید