۰۸ / خرداد / ۱۴۰۵ - 29 May 2026
19:55
کد خبر : 9759318
۱۶:۲۵

۱۴۰۵/۰۲/۲۳

افتتاح همزمان چند پروژه عمرانی و ورزشی در دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور معاون وزیر علوم

شاهرود_همزمان با اختتامیه مسابقات بسکتبال ۳×۳ دانشجویان پسر کشور، جمعی از مسئولین عالی‌رتبه وزارت علوم با حضور در دانشگاه صنعتی شاهرود، از چندین پروژه عمرانی، رفاهی و ورزشی بهره‌برداری کردند.

افتتاح همزمان چند پروژه عمرانی و ورزشی در دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور معاون وزیر علومبه گزارش خبرنگار بسیج، دکتر حبیبا (معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان)، دکتر رمضانی (رئیس صندوق رفاه دانشجویان)، دکتر زارعی (مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم)، دکتر خوشقلب (مدیرکل دفتر ریاست سازمان امور دانشجویان) و دکتر نوری (رئیس فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی) با سفر به دانشگاه صنعتی شاهرود، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا در گلزار شهدا، چندین پروژه کلیدی را افتتاح کردند.

این مسئولین ابتدا با حضور در گلزار شهدا، با آرمان‌های والای شهدا تجدید میثاق کرده و بر تداوم راه آنان در عرصه علم، ورزش و خدمات دانشجویی تأکید کردند.

کافه و رستوران تاک با زیربنای ۸۰۰ متر مربع و ظرفیت ۱۰۰۰ نفر، با سرمایهگذاری بخش خصوصی افتتاح شد.

سالن بدنسازی آزادی نیز با زیربنای ۷۰۵ متر مربع که از سال ۱۳۹۵ کلید خورده بود، با اعتباری از محل درآمد‌های اختصاصی، ردیف‌های متمرکز وزارت متبوع و کمک سازمان امور دانشجویان به بهرهبرداری رسید.

دیگر پروژه‌های افتتاح شده عبارتند از: زمین چمن مصنوعی در پردیس مهندسی و فناوری‌های نوین به مساحت ۱۵۰۰ متر مربع که ظرف یک سال با اعتبارات ملی احداث شد، و مجموعه غذایی نارنج در خوابگاه دختران هفتم تیر با زیربنای ۲۵۰ متر مربع و ظرفیت ۵۰۰ نفر که توسط بخش خصوصی راه‌اندازی گردید.

مسئولین همچنین از خوابگاه پسران و خوابگاه دختران هفتم تیر بازدید کردند.

در پایان این مراسم، اختتامیه مسابقات بسکتبال ۳×۳ دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور (جام زنده یاد دکتر برومند) که به عنوان انتخابی مسابقات آسیایی برگزار می شد، با حضور همین مسئولین برگزار شد.

دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان میزبان این رویداد، از تمامی تیمها، مربیان، داوران و عوامل اجرایی تقدیر کرد.

علي عامري
نویسنده: علي عامري

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید