۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۹:۴۰
کد خبر : 9759520
۱۶:۱۴

۱۴۰۵/۰۲/۲۴
سردار زهرایی در حاشیه همایش «سفیران امید و طلایه‌داران مقاومت؛

فعالیت ۶۲ هزار گروه جهادی در کشور؛ بازسازی ۱۳ هزار منزل آسیب‌دیده در جنگ رمضان

فعالیت ۶۲ هزار گروه جهادی در کشور؛ بازسازی ۱۳ هزار منزل آسیب‌دیده در جنگ رمضان
سردار زهرایی با اعلام فعالیت ۶۲ هزار گروه جهادی در کشور گفت: جهادگران در جریان «جنگ رمضان» با راه‌اندازی ۸ هزار موکب و بازسازی ۱۳ هزار واحد مسکونی، نقش گسترده‌ای در خدمت‌رسانی به مردم ایفا کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان، سردار زهرایی در حاشیه همایش سفیران امید و طلایه‌داران مقاومت در جمع خبرنگاران از فعالیت گسترده گروه‌های جهادی در کشور و نقش‌آفرینی آنان در خدمت‌رسانی به مردم خبر داد.

وی با اشاره به برگزاری این همایش در استان لرستان گفت: در حال حاضر ۶۲ هزار گروه جهادی دارای شناسنامه و مجوز در کشور فعال هستند که سوابق روشن و مؤثری در خدمت به مردم دارند. از این تعداد بیش از دو هزار و ۶۰۰ گروه جهادی در استان لرستان فعالیت می‌کنند.

سردار زهرایی با اشاره به اقدامات جهادگران در جریان «جنگ رمضان» اظهار کرد: گروه‌های جهادی از همان روزهای نخست در مناطق آسیب‌دیده حضور یافتند و در حوزه‌های امداد و نجات، آواربرداری، پاکسازی معابر و جابه‌جایی اثاثیه منازل مردم فعالیت کردند و تا پایان مراحل خدمت‌رسانی در کنار مردم ماندند. 

وی افزود: جهادگران همچنین برای مشارکت در ساخت منازل مسکونی آسیب‌دیده اعلام آمادگی کرده‌اند و در صورت فراهم شدن سازوکار لازم، آماده همکاری با دولت و شهرداری‌ها هستند.

وی ادامه داد: بخشی از فعالیت گروه‌های جهادی در این ایام معطوف به حضور در میان مردم و خیابان‌ها بود. جهادگران با برپایی موکب‌های جهادی، ارائه خدمات بهداشتی و پشتیبانی مردمی تلاش کردند شرایط حضور پرنشاط و حماسی مردم را تسهیل کنند. در این زمینه بانوان نیز با پخت غذا و تهیه اقلام مورد نیاز در منازل نقش مؤثری ایفا کردند.

وی گفت: از میان گروه‌های جهادی کشور، ۱۸ هزار گروه در این عرصه فعال شدند و تاکنون ۸ هزار موکب جهادی، ۵ هزار میز خدمت و هزار و ۵۰۰ تیم بهداشتی و درمانی راه‌اندازی شده است. همچنین ۱۳ هزار واحد مسکونی که در جریان جنگ رمضان دچار آسیب شده بود، با کمک جهادگران بازسازی و تحویل مردم شد.

سردار زهرایی در ادامه با اشاره به شعار سال اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی تأکید کرد: اقتصاد مقاومتی یک فرآیند مستمر است که باید با وحدت ملی پیوند بخورد. امروز دشمن این وحدت را هدف قرار داده و لازم است این تهدید به فرصتی برای تقویت همبستگی ملی تبدیل شود.

وی خاطرنشان کرد: حضور گسترده مردم در صحنه، ظرفیت بزرگی برای کشور ایجاد کرده است و باید از این فرصت در حوزه‌های اقتصاد مقاومتی، امنیت‌آفرینی، خدمت‌رسانی و نهضت خدمات مؤمنانه و ایران همدل استفاده کرد تا مردم بیش از پیش در عرصه‌های مختلف نقش‌آفرینی کنند و مسیر پاسداری از نظام ادامه یابد. 

انتهای پیام /

کبری دریکوند
نویسنده: کبری دریکوند

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید