
به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان- حجتالاسلام والمسلمین حمزه حیدری،مسئول تعلم و تربیت سپاه شهرستان زاهدان گفت:شهید حاج قاسم سلیمانی بزرگوار فرمودند فردای قیامت خواهیم دید که شما رو با امام شهیدتون محشور می کنند، و حساب کتاب شمابا امامتونه این اعتقاد شیعه است، یه خورده ای برای بعضی ها سخته اینها فهمیدنش ولی چیزی که واقعیت هست و اتفاق خواهد افتاد ،پس قدر این میدان آمدن خودمان را بدانیم.
حیدری افزود :همون خدایی که پشتوانه و دلگرمی حضرت ابراهیم (ع )بودوآتش راگلستان کرد، امروزه ما هم دلخوش به موشک ها و پهپادهامونیم که اذن خداوند ،قدرت اینها روبالا میبره که B50 ،F35 رو زمین میزنن و قدرت نظامی که چندین میلیارد و چندین تریلیون دلار قیمت هزینه هر سال نظامی آمریکا هست را نابود می کنه خدای متعال است.
وی خاطرنشان کرد:یک روز هم اراده خدا درتمدن و مکتب امام حسین (ع)جاری شدتا استکبار آن زمان را یک تنه با ۷۲نفر عالم را گرفت واکنون همه آزادی خواهان جهان درس میگیرند از این مکتب که در مقابل استکبار جهانی آمریکا سرخم نکنند.