۰۸ / خرداد / ۱۴۰۵ - 29 May 2026
18:19
کد خبر : 9759826
۱۱:۱۲

۱۴۰۵/۰۲/۲۶

برپایی موکب جهادی «عهد خدمت» در رامسر / از خدمات رایگان تا حمایت از جبهه مقاومت

همزمان با هفته بسیج سازندگی، موکب جهادی «عهد خدمت» با اجرای برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی، درمانی و حمایتی در ابریشم‌محله رامسر برپا شد؛ موکبی که با هدف تقویت روحیه انقلابی، خدمت‌رسانی مردمی و فعال‌سازی ظرفیت مساجد و محلات فعالیت کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، در ایام هفته بسیج سازندگی، موکب جهادی «عهد خدمت» با حضور گروه‌های جهادی و فرهنگی در ابریشم‌محله رامسر برپا و خدمات متنوعی به اهالی منطقه ارائه شد.

در این موکب، نشست جهاد تبیین با محور مسائل روز جامعه و پاسخ به پرسش‌های مردمی درباره عملکرد بسیج، با سخنرانی فرمانده حوزه بسیج خواهران الزهرا(س) برگزار شد.

همچنین ایستگاه صلواتی و فرهنگی با هدف ایجاد فضای معنوی، ایستگاه سلامت با ارائه مشاوره‌های اولیه بهداشتی و انجام تست قند و فشار خون، غرفه کودک با برنامه‌های شاد و آموزشی و بخش پاسخگویی به سوالات شرعی و مشاوره اسلامی از دیگر بخش‌های فعال این موکب بود.

برگزارکنندگان این برنامه همچنین اقدام به جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای پشتیبانی از جبهه‌های مقاومت در ایام جنگ کردند و خدماتی نظیر مشاوره فرزندآوری و افزایش جمعیت، خیاطی رایگان و تعمیر لباس برای خانوارهای محله را به‌صورت کاملاً رایگان ارائه دادند.

ثبت‌نام نیروهای داوطلب در قالب طرح شهید سلامی با عنوان «همه برای ایران»، اجرای طرح خانواده مقاوم، خطاطی و پلاکاردنویسی و معرفی کتاب‌های تقریظ‌شده رهبر معظم انقلاب از دیگر برنامه‌های این موکب جهادی اعلام شد.

برگزارکنندگان هدف از اجرای این برنامه را تقویت روحیه انقلابی، توسعه فرهنگ خدمت‌رسانی و فعال‌سازی ظرفیت مساجد و محلات عنوان کردند.

این موکب با همکاری حوزه‌های مقاومت بسیج شهیدان علیزاده و الزهرا(س)، گروه فرهنگی جهادی هنری موعود(عج)، حوزه علمیه فاطمه‌الزهرا(س) شیرود و پایگاه مقاومت زنان صدر اسلام ابریشم‌محله برگزار شد.

 
 
 
 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید