۰۹ / خرداد / ۱۴۰۵ - 30 May 2026
22:36
کد خبر : 9759898
۱۷:۲۶

۱۴۰۵/۰۲/۲۶
حجت‌الاسلام نجاری:

دشمن‌ترینِ دشمنان، نفسِ انسان است

همدان-مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) همدان با تأکید بر خودسازی و تقویت بنیان‌های معنوی، گفت: بزرگ‌ترین دشمن انسان در درون اوست؛ اگر نفس مهار نشود، ایمان و اراده را از انسان می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حجت‌الاسلام الیاس نجاری در جمع کارکنان آماد و پشتیبانی سپاه انصارالحسین(ع) با تأکید بر ضرورت خودسازی و تقویت بنیان‌های معنوی در بین کارکنان اظهار کرد: بزرگ‌ترین دشمن انسان نه در بیرون، بلکه در درون اوست. دشمن‌ترینِ دشمنان، نفسِ انسان است؛ همان خواهش‌هایی که اگر مهار نشوند، ایمان و اراده را از انسان می‌گیرند.

وی با اشاره به جایگاه جهاد با نفس افزود: همه ما ممکن است از تهدیدهای بیرونی سخن بگوییم، اما حقیقت این است که اگر درون انسان اصلاح شود، بیرون نیز اصلاح خواهد شد، سقوط واقعی، سقوط یک شهر یا یک موقعیت ظاهری نیست چرا که اگر شهری سقوط کند، می‌توان آن را با همت و تلاش بازپس گرفت اما اگر ایمان سقوط کند، بازسازی آن به این آسانی نیست.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) همدان با بیان اینکه معنویت زیربنای همه حرکت‌های سالم اجتماعی است، تصریح کرد: رکنِ رکینِ همه امور سپاه و بسیج، معنویت است.

وی افزود: اگر چنین مجموعه‌های حساس و مهمی از معنویت فاصله بگیرد، ممکن است پیشرفتی ظاهری حاصل شود، اما آن پیشرفت، پایدار نخواهد بود، آنچه کارها را ماندگار و مبارک می‌کند، اتصال و ایمان به خدا و اخلاص در کارها است.»

نجاری ادامه داد: انسانی که بر نفس خود مسلط باشد، در سخت‌ترین شرایط نیز دچار یأس و سستی نمی‌شود، ایمان قوی، روحیه امید را زنده نگه می‌دارد و اجازه نمی‌دهد مشکلات، اراده انسان را در هم بشکند.

وی با تأکید بر ضرورت مراقبت دائمی از باورهای اعتقادی و معنوی خاطرنشان کرد: باید بیش از هر چیز مراقب ایمان خود باشیم، اگر معنویت در دل‌ها زنده بماند، شکست‌های ظاهری هم، پایان راه نخواهند بود؛ اما اگر این سرمایه از دست برود، حتی در اوج پیروزی ظاهری نیز، دچار ضعف و آسیب خواهیم شد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) همدان عنون کرد: راه نجات فرد و جامعه، بازگشت به خودسازی، تقویت ایمان و پاسداشت معنویت است نه امکانات و وسایل.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید