
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، هفتاد و ششمین برنامه از سلسله تجمعات خودجوش مردمی «میثاق با رهبر شهید و بیعت با رهبر معظم انقلاب اسلامی» با حضور پرشور مردم ولایتمدار و انقلابی شهر صالح آباد و خانواده شهیدان رسول و محمد جواد محمدی از شهدای جامعه کارگری در گلزار مطهر شهدای این شهر برگزار شد.
حمید محمدی از جانبازان دفاع مقدس در این مراسم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، به ویژه شهدای مظلوم جنگ تحمیلی سوم (رمضان) و رهبر شهید امام آیتالله سیدعلی خامنهای حسینی (ره)، شهدا را چراغ راه و راهنمای انقلاب اسلامی ایران معرفی کرد.
وی با بیان اینکه این کشور، کشور امام حسین (ع)، امام علی بن موسیالرضا (ع)، امام زمان (عج) و امت واحده اسلام ناب است، اظهار کرد: امت قهرمان و سرافراز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، با افتخارترین امت تاریخ اسلام هستند.
این جانباز دفاع مقدس همچنین بر نقش حیاتی امت مبعوث در ادامه مسیر انقلاب تأکید کرد و گفت: این انقلاب به برکت شهداء، ادامه مسیر بعث، ادامه غدیر، ادامه فاطمیه، ادامه کربلا، ادامه حضور حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در کشور است، این غافلهای که هفتاد و شش شب پرچم به دست گرفته است، ادامه همان مسیر است، بی شک شما امتی هستید که اگر کربلا بودید جزء یاران امام حسین (ع) بودید و هیچ زمانی مثل امروز، اینقدر حق و باطل روشن نبوده است.
وی با اشاره به حضور پرشور مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه شهر صالح آباد بیان کرد: شما سربازان امام زمان (عج) و مقدمهسازان ظهور هستید و در نقطه درست تاریخ ایستادهاید، صاحبان شهداء، پدران شهداء، مادران شهداء، برادران و خواهران شهداء شما هستید، ما حقی نداریم مدال شهداء را بر سینه بزنیم ما بدهکار حکومت علوی، حسینی و مردم هستیم و انقلابی که با خون شهداء آبیاری شده است هرگز نه امتش و نه رهبرش به هیچ وجه با یزید زمان بیعت نمیکند.
انتهای پیام/
یادداشت
یادداشت؛
یادداشت خبرنگار/خاک جانسپرده؛