
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، مهدیه شادمانی در تجمع پرشور مردمی در میدان امام خمینی (ره) همدان با گرامیداشت یاد و نام شهدای فرمانده، خاطراتی از دوران کودکی و مجاهدتهای خاموش پدرش را بازگو و اظهار کرد: درس زندگی پدرم، اعتماد به خدا و انجام تکلیف، حتی در سختترین لحظات بود.
وی با اشاره به لحظات حساس پس از شنیدن خبر شهادت پدرش در فضای مجازی، گفت: در آن لحظات، وقتی شنیدم پدرم به شهادت رسیده، شوک بزرگی وارد شد، اما به یاد درسهای پدرم افتادم که همیشه میگفت این آیه را یادمان باشد«کَفَاکَ اللَّهُ بِالنَّاسِ»، شما به تکلیف خود عمل کنید و در خدمت ولایت باشید؛ خدا قوت میدهد.
فرزند سپهبد شهید علی شادمانی ادامه داد: برخی با دلسوزی پیشنهاد میکردند عکس شهید را منتشر نکنیم تا مردم ناامید نشوند، اما پدرم همیشه میگفت شهادت نقطه ضعف نیست، بلکه نقطه اوج اقتدار است، من در آن لحظات سخت، به پدرم توسل کردم و گفتم اگر خبر درست است، به من نیرویی بده تا بتوانم پیام پدر را به مردم برسانم و نگذارم ناامیدی حاکم شود؛ پیام من ساده بود «سید علی آنقدر سرباز گمنام دارد که این پرچم اقتدار هرگز بر زمین نخواهد افتاد.
وی افزود: دشمن چشم دوخته تا با ایجاد فضای روانی منفی، ظرفیت عظیم مردمی که در میدانها و خیابانها جمع شدهاند، را تضعیف کند اما ما نباید اجازه دهیم این سرمایه اجتماعی از بین برود، وظیفه ما است که پشتیبان ولایت فقیه باشیم و در عین حال، مطالبهگری صحیح داشته باشیم.
شادمانی با تأکید بر مرز میان نقد سازنده و بنبستسازی گفت: مطالبهگری باید همانگونه که شهید شادمانی و شهدای دیگر خواستند باشد؛ یعنی انتقاد و اعتراض بدون تهمتزنی و بدون ایجاد بنبست؛ ما نباید انتقاد را به گونهای بیان کنیم که انگار راهی برای پیشرفت باقی نمانده است، دشمن منتظر است تا با این روشها، اعتماد عمومی را خدشهدار کند.
وی مردم را به عمل به تکلیف و امید به نصرت الهی فراخواند و گفت: وقت آن است که هر کدام از ما تکلیف خود را در هر موقعیتی که هستیم، بشناسیم؛ شهدا، از جمله پدرم، حاج قاسم سلیمانی و شهید رئیسی، نظارهگر ما هستند، اگر ما در میدان جهاد و خیابان حضور یابیم و به تکلیف خود عمل کنیم، قطعاً یاری خداوند شامل حالمان خواهد شد.
فرزند شهید سپهبد علی شادمانی با یادآوری اینکه ما کرامت و وجودمان را مدیون این انقلاب و خون شهدا هستیم، افزود: منت به انقلاب نگذاریم، بلکه خود را شایسته این خونهای پاک بدانیم، با توکل بر خدا و با کمک آن امام شهیدان، به لیاقت خود برای خدمت در سپاه حضرت بقیهالله (عج) دست پیدا کنیم و روز ظهور را نزدیکتر سازیم.
انتهای پیام/
یادداشت
یادداشت؛
یادداشت خبرنگار/خاک جانسپرده؛