۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۲۰:۰۴
کد خبر : 9760455
۱۳:۰۸

۱۴۰۵/۰۲/۲۹
فرمانده انتظامی بندرهندیجان

برگزاری سالروز ازدواج حضرت امام علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) در هندیجان

برگزاری سالروز ازدواج حضرت امام علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) در هندیجان
هم‌زمان با هشتادمین شب از تجمعات مردمی و در سالروز پیوند آسمانی حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)، جشن زوج‌های جوان بسیجی در جوار شهدای گمنام هندیجان با شکوه هرچه تمام‌تر برگزار شد.

سرهنگ فرج سودانی فرمانده انتظامی هندیجان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در هندیجان اظهارداشت: مراسم آیین معنوی جشن سالروز ازدواج امام علی (ع) و فاطمه زهرا (س) که با استقبال پرشور مردم و خانواده‌ها وباحضور سرهنگ علوی فرمانده سپاه با اهدای هدایایی به زوج‌های جوان برگزارگردید.

 وی افزود: ادامه مراسم، سرهنگ علوی فرمانده ناحیه سپاه وحجت الاسلام و المسلمین بیرانوند رییس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی هندیجان، و رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نیز با حضور در جمع زوج‌ها، این رویداد فرخنده را تهنیت گفته و برای آنها آرزوی سعادتمندی کردند.

 سرهنگ‌سودانی فرمانده انتظامی هندیجان بیان نمود: این مراسم در فضایی معنوی و در مجاورت یادمان شهدای گمنام برگزار شد تا آغاز زندگی مشترک این زوج‌های جوان با یاد و نام شهدا متبرک گردد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید