۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:28
کد خبر : 9760583
۲۳:۰۹

۱۴۰۵/۰۲/۲۹

هم‌افزایی بسیج و هلال احمر، کلید تسریع در خدمت‌رسانی به مناطق محروم است

فرمانده حوزه مقاومت بسیج حضرت ابوالفضل (ع) ناحیه هامون، در دیدار با رئیس جمعیت هلال احمر این شهرستان، بر لزوم پیوند تخصصِ امدادی و توانِ مردمی تأکید کرد. وی با اشاره به ظرفیت‌های عظیم بسیجیان و معتمدین شهر علی‌اکبر، خاطرنشان کرد که هماهنگی میان این دو نهاد انقلابی و مردمی، ضریب امنیت و سلامت ساکنان منطقه را در برابر بحران‌ها و محرومیت‌ها به‌طور چشم‌گیری افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از هامون، سروان پاسدار ابوالفضل صیادی در بخشی از این دیدار با تأکید بر روحیه جهادی حاکم بر نیروهای داوطلب اظهار داشت:«بسیج و هلال احمر دو بال قدرتمند برای خدمت به نظام و مردم هستند. حضور معتمدین و بسیجیان شهر علی‌اکبر در کنار تیم‌های امدادی، نه‌تنها سرعت عمل در حوادث را بالا می‌برد، بلکه به دلیل شناخت دقیق از منطقه، هدفمندیِ خدمات اجتماعی و معیشتی را نیز تضمین می‌کند.»

وی همچنین تصریح کرد:«آمادگی داریم تا با استفاده از شبکه مویرگی بسیج در محلات، دوره‌های آموزش امداد و نجات را با همکاری هلال احمر همگانی کنیم تا هر خانه در شهر علی‌اکبر، به یک پایگاه کوچک امدادی تبدیل شود.»


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید