
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج سپاه از زاهدان ،فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید جواد نوروزی نصرت آباد سرهنگ پاسدار مهدی نظری نیا گفت : در آخرین روز از هفته سلامت، صبح امروز عبدالحمید شه بخش، رئیس آموزش و پرورش منطقه، به همراه جمعی از معاونین و کارشناسان این اداره، با حضور در گلزار شهدا، ضمن گرامیداشت مقام شامخ شهدا، با آرمانهای شهدای والامقام تجدید میثاق کردند.
امیر میر مسول حراست آموزش و پرورش نصرت آباد گفت : در این مراسم معنوی، حاضرین با عطر افشانی، مزار مطهر شهید شاخص سلامت استان، سردار پاسدار حاج غلامعلی کفاش را غبارروبی کرده و به مقام والای این شهید بزرگوار ادای احترام نمودند.
مهرنسا نارویی گفت : در حاشیه این برنامه با اشاره به تلفیق فرهنگ ایثار و شهادت با مقوله سلامت، اظهار داشت: «شهدا با نثار جان خود، سلامت و امنیت پایدار این مرز و بوم را برای ما به ارمغان آوردند و وظیفه ما ترویج این فرهنگ ارزشمند در میان جامعه فرهنگیان و دانش آموزان است.
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|