
به گزارش خبرنگارخبرگزاری بسیج شهرستان لالی:این گردهمایی معنوی، که با حضور اقشار مختلف مردم،از پیر وجوان و زن و مرد،رنگ و بوی عاشورایی به خود گرفته بود،بانوای گرم ذاکرین اهل بیت(ع)در روضه خوانی و سینهزنی آغاز شد. صدای عزاداری و مرثیه سرایی در سوگ شهادت پنجمین اختر تابناک امامت و ولایت، دلها را به لرزه درآورد و اشک شوق و اندوه را بر دیدگان جاری ساخت.
اما این گردهمایی صرفاً به عزاداری محدود نماند؛ در بخشی دیگر ازاین مراسم،ندای حماسهخوانی در دفاع از انقلاب،رهبری و نیروهای مسلح به گوش رسید.
جوانان و مردان غیور لالی، با صلابت و اقتدار، بار دیگر عشق و وفاداری خود را به میهن و آرمانهای شهدا و امام شهدا (رحمهالله علیه) فریاد زدند و آمادگی خود را برای دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی اعلام کردند.
میدان شهدای ۲۱ دی، در آن شب، شاهد تجلی بصیرت، همبستگی و صلابت مردمی بود که با حضور گسترده خود، پاسخی کوبنده به بدخواهان و دشمنان نظام دادند.
این اجتماع باشکوه، یادآور حماسههای دوران دفاع مقدس و تجدید بیعتی با ولی امر مسلمین، حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای (مدظلهالعالی) بود. مردم لالی، با این حضور معنادار، بار دیگر اثبات کردند که همواره در خط مقدم دفاع از انقلاب و ارزشهای آن ایستادهاند.