به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان ، سردار سیدموسی حسینی ؛ فرمانده سپاه نینوا گلستان در جمع اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان بمناسبت سوم خرداد و سالروز آزادسازی خرمشهر گفت: عراقی ها نام خرمشهر را عوض کردند و نقشه عراق را با پیوست خوزستان در کتب درسی انجام دادند و بر این باور بودند که دیگر نمی توانیم خوزستان را پس بگیریم.
وی آزادسازی خرمشهر را حاصل فداکاری و مجاهدت بی امان در مبارزه با استکبار برشمرد و با بیان اینکه این اتفاق مهم با پیوند امام و مردم و نیروهای مسلح صورت گرفت افزود: روزی هم امام شهید فرمودند خرمشهرها در پیش است و اگر محاصره اقتصادی و نظامی دو بعد جنگ آن زمان بود در حال حاضر جنگ ترکیبی و شناختی و چند بعدی است.
فرمانده سپاه نینوا با بیان اینکه ما در جنگ سخت در تلاش برای از بین بردن توان حریف هستیم و در جنگ نرم باید قلب و ذهن او را تسخیر کنیم و با توجه به افکار ما تصمیم بگیرد تصریح کرد: نوعی دیگر از جنگ وجود دارد که آن هم جنگ شناختی است و در آن فرد بدون اینکه فکر کند تصمیم میگیرد.
سردار حسینی در ادامه با تاکید بر اینکه هرچه جلوتر برویم فتح خرمشهرها سخت تر و نیاز به مجاهدت بی امان دارد خاطرنشان کرد: برای اینکه بتوانیم خرمشهر هارا فتح کنیم باید مانند یک دوچرخه سوار دائم در حرکت باشیم و به محض اینکه بایستایم زمین میخوریم و باید برای فتح خرمشهر های متعدد همانند او مجاهدانه رکاب بزنیم.
وی با اشاره به اینکه جنس نظامی ها در فتح خرمشهرها متفاوت و اساتید نیز به گونه ای دگیر می توانند خرمشهرها را فتح کنند بیان داشت: فتح قله علمی و شکستن انحصار علم و خارج کردن آن از دست مستکبرین که امتحان خود را در زمان کرونا پس دادند و جان مردم را گرو گرفتند از وظایف شما می باشد.
فرمانده سپاه نینوا حواشی موجود در راه رسیدن به قله را سم دانست و گفت: یک نگاه بسیط و همه جانبه برای رسیدن به قله نیاز است و پرچم و راه و کشور باید شاخصه ی ما برای حرکت باشد.
سردار حسینی با تشریح آخرین وضعیت شرایط کشور گفت: ترامپ و ابرقدرت های دنیا و همه ی کشورهایی که آنها را یاری کردند در برابر عظمت جمهوری اسلامی ایران به زانو درآمدند و ایران اسلامی با وجود ظرفیت های بسیاری که داشت از حالت بالقوه به حالت بالفعل در معادلات بین المللی اثرگذار شد و این موضوع یک حقیقت شیرین پسا جنگ رمضان است.
انتهای خبر/
یادداشت
یادداشت؛
یادداشت خبرنگار/خاک جانسپرده؛