۰۸ / خرداد / ۱۴۰۵ - 29 May 2026
21:38
کد خبر : 9761992
۱۰:۵۵

۱۴۰۵/۰۳/۰۵
رهبر انقلاب: 

برائت از آمریکا و صهیونیسم، فراتر از موسم حج است

رهبر انقلاب اسلامی آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای با صدور پیامی‌ به مناسبت برگزاری مراسم حج، تاکید کردند: امسال مسئله‌ی برائت از مشرکان اهمیتی مضاعف دارد و عمق و گستره‌ی برائت از آمریکا و رژیم صهیونی، فراتر از آئین برائت در موسم و میقات حج بوده و در نقاط مختلف ایران و جهان و پس از این ایام مبارک، مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، شعار رایج امت اسلامی و مظلومان عالم خصوصاً جوانان خواهد بود.

متن پیام ارائه شده در فایل به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحيم

لبیک اللهم لبیک لبیک لا شریک لک لبیک، إِنَّ الحَمدَ وَالنِّعْمَةَ لَكَ والملك... خدایا! دعوت تو را اجابت میکنم؛ هیچ شریکی برای تو نیست و همه ی ستایشها و همه ی نعمتها و همه ی ملک و قدرت از سوی تو و متعلق به تو است. موسم حج امسال نیز فرا رسید و حج گزاران امت اسلام احرام بندگی بستند و تلبیه گفتند تا از زندگی مادی و معمولی به زندگی الهی و سعادتمندانه هجرت کنند؛ زندگی توحیدی بر محور عبودیت حضرت حق جَل و علا و طرد و نفی و برائت از انداد الله. اما فرصت این هجرت تنها متعلق به زائران و حجاج امسال بیت الله نیست و تمامی برادران و خواهران مسلمان ایران و سراسر جهان از آنها که در سالهای گذشته ی عمر خود حاجی شده اند تا کسانی که هنوز موفق به انجام اعمال حج نشده اند را شامل میشود.

شرط این هجرت بستن احرام دائمی حول ذکر الله است؛ طواف دائمی برگرد محور حق است؛ سعی دائمی در میان قله های خطیر تکالیف الهی است؛ رمي دائمی شیطان شریر است با جلوه های اغواگر و همه ی اذنابش؛ وقوف آمیخته با توجه و تضرع است؛ اطعام فقیر زمینگیر و رهگذر است؛ قربانی کردن هواها و تمایلات منحرف ساز و زدودن پلیدیهای درونی است؛ و در همه ی حالات آماده ی خدمت بودن و برافراشتن پرچم دفاع از حق است.

و اینگونه بود که ملت ایران در میقات انقلاب اسلامی قدم در مسیر همین هجرت گذاشت. صلای ابراهیمی خمینی کبیر را اجابت کرد، لباس ذلت و سلطه پذیری را از تن در آورد، احرام سعادتمندی دنیوی و اخروی بر تن نمود و لبیک گویان و هروله کنان تلاش کرد تا بر محور معارف اسلام ناب محمدی صلى الله عليه وآله وسلّم طواف نماید و خود را به نور عالم تاب عدل جهانی و ولایت عظمی نزدیک کند.

الله اكبر الله اكبر، لا اله الا الله والله اكبر الله اكبر ولله الحمد، الله اكبر على ما هدانا.

آری، الله اكبر... و با همین سلاح الله اکبر بود که ملت مسلمان ایران در چهل و هفت سال قبل قیام کرد، رژیم طاغوت دیکتاتور و وابسته ی پهلوی را ساقط کرد، دست و پای آمریکای طمع کار و مستکبر را از کشور برید و نفوذ صهیونیسم را بکلی قطع کرد. با همین سلاح الله اکبر بود که پس از تجاوز رژیم بعث صدامی به خاک ایران، مجاهدان غیور و جوانان از خود گذشته حماسه ی هشت سال دفاع مقدس را رقم زدند و علی رغم حمایت همه ی قدرتهای شرق و غرب از رژیم بعث، او را بر سر جای خود نشاندند و این ایستادگی را تا سالها بعد در برابر محاصره های اقتصادی، کودتا، تحریم های ظالمانه، حملات بی شمار سیاسی و تبلیغاتی و اقتصادی دشمنان علیه جمهوری اسلامی محکم و استوار ادامه دادند.

والله اكبر.... همین سلاح الله اکبر بود که رشته های اتصال امت اسلامی و جوانان مجاهد جبهه مقاومت را از ایران تا لبنان و فلسطین و عراق و سوریه، از آفریقا و یمن تا افغانستان و پاکستان و همه ملتهای آزاده ی جهان مستحکم کرد تا این حبلِ متین به دفاع از کیان امت اسلامی در برابر متجاوزان غاصب صهیونیستی برخیزد، طومار داعش را در هم پیچد، طوفان الاقصی به راه اندازد و نفس رژیم متزلزل صهیونیستی را به شماره بیندازد.

الله اکبر؛ آری خداوند تبارک و تعالی بزرگتر است از آنکه به وصف آید. این سلاح الله اکبر بود که جمهوری اسلامی ایران با اتکاء به آن موفق شد رژیم صهیونیستی را در جنگ تحمیلی دوم در خرداد ۱۴۰۴ زیر ضربات سهمگین خود بیچاره کند، سیلی سختی به آمریکای متجاوز بزند و دشمن را در هدف خود مبنی بر تسلیم ایران ناکام کند. و سلاح الله اکبر چنان قوت و نیرویی به ملت ایران بخشید که پس از واقعه ی جانگداز شهادت قائد عظیم الشأن، فرزند خلف پیامبر اکرم صلى الله عليه وآله وسلّم، حضرت آیت الله العظمی سید علی حسینی خامنه ای اعلی الله مقامه الشریف به دست اشقیاء جهان امروز، بعثت الهی یافت و با حضور همه جانبه در هر عرصه ای که نیاز بود چشمان دنیا را به افتخار آفرینی های خود خیره کرد.

الله اکبر؛ بدرستی که خداوند تبارک و تعالی بزرگتر است از آنکه به وصف آید... با همین سلاح الله اکبر بود که رزمندگان غیور و نیروهای مسلح جان فدا در ایران اسلامی، با همراهی مجاهدان جبهه ی مقاومت خصوصاً لبنان عزیز به پیروزی های چشمگیر در برابر دو ارتش تروریستی و تا بن دندان مسلح آمریکایی- صهیونیستی در جنگ تحمیلی سوم دست یافتند؛ با توکل به حضرت ربوبی و به وسیله ی موشکها و پهپادهای خود در زمین، هوا و دریا، شیطان بزرگ یعنی آمریکا و حیوان دست آموزش رژیم صهیونیستی را رمی کردند و وعده ی صادق الهی به نصرت مجاهدان در راه خدا را به چشمان خود دیدند.

و باز هم الله اکبر؛ بی گمان خداوند تبارک و تعالی بزرگتر است از آنکه به وصف آید و جنود او بر هر قدرتی چیره اند. و با همین سلاح الله اکبر است که در پی بعثت ملت ایران و جبهه ی مقاومت، بعثت امت اسلامی رقم خواهد خورد و برائت از مشرکان از رمی جمرات حج به صحنه های زندگی فردی، اجتماعی و سیاسی مسلمانان در اقصی نقاط عالم تسرّی خواهد یافت. امت اسلامی و ملتهای منطقه، ظرفیتها و منافع مشترک زیادی دارند که نظم جدید و هندسه ی آینده ی منطقه و جهان را شکل خواهد داد.

اینجانب با صدق و خلوص همه ی کشورها و دولتهای اسلامی را به دوستی و تعاون به خیر و نیکی دعوت میکنم تا با همکاری یکدیگر در راه پیشرفت امت اسلامی و حل مسائل دنیای اسلام قدم برداریم. آنچه در این زمینه مسلم است، عقربه ی زمان به عقب برنمی گردد و ملت ها و سرزمین های منطقه، دیگر سپر پایگاه های آمریکایی نخواهند بود. امریکا علاوه بر آنکه دیگر نقطه ی امنی برای شرارت و استقرار پایگاه نظامی در منطقه نخواهد داشت، روز به روز از وضع سابق خود فاصله میگیرد. رژیم متزلزل صهیونی و غده ی سرطانی اسرائیل نیز به مراحل پایانی عمر منحوس خود نزدیک شده و به فضل الهی و مطابق با سخن قاطع و آینده نگر ده سال قبل رهبر عظیم الشأن شهيد قدس الله نفسه الزکیه، بیست و پنج سال بعد از آن تاریخ را نخواهد دید، ان شاء الله.

به همین جهت امسال مسئله ی برائت از مشرکان اهمیتی مضاعف دارد و عمق و گستره ی برائت از آمریکا و رژیم صهیونی فراتر از آئین برائت در موسم و میقات حج بوده و در نقاط مختلف ایران و جهان و پس از این ایام مبارک، مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل شعار رایج امت اسلامی و مظلومان عالم خصوصاً جوانان خواهد بود. آینده متعلق به امت اسلامی و تمدن نوین اسلامی است و هر یک از ما میتوانیم به اندازه همت، ظرفیت و مسئولیت خود در تحقق این آینده و نزدیکتر شدن به آن ایفای نقش کنیم.

زائران و حج گزاران ایرانی در حج امسال نقش مؤثر و برجسته ای در روایت فتح جنگ تحمیلی سوم برای سایر برادران و خواهران مسلمان خود و امیدوار ساختن آنها به آینده ای روشن دارند. از همه ی حجاج عزیز میخواهم به دعا برای تعجیل در فرج منجی بشریت عجل الله تعالی فرجه اهتمام ورزیده و برای وحدت امت اسلامی، آزادی فلسطین و مسجد الاقصی، رفع گرفتاری های بزرگ مسلمین و رسیدن به ظفر نهایی مقابل استکبار جهانی دعا کنند و اینجانب را نیز مشمول دعای خیر خود نمایند.

پروردگارا بر محمد و آل محمد درود فرست و نظر لطف و رأفت خود را شامل حال حجاج و همه ی امت اسلام کن. توفیق حج مقبول نصیب شان بگردان، دلهایشان را از انوار معرفت و بصیرت روشن فرما و عزم و اراده ی آنان را برای حرکت در مسیر اصلاح حال امت و ظفر نهایی بر دشمنان اسلام راسخ تر نما. پروردگارا! فضل و رحمت واسعه ی خود را بر ارواح مطهر شهدای راه خدا خصوصاً شهیدان جبهه ی مقاومت و در رأس آنان رهبر عظيم الشأن شهيد اعلی الله مقامه الشريف نازل فرما، و از حج حاجیان و عبادت عبادتگران و سعی تلاشگرانی که مشمول هدایت و راهبری قائد امت بوده اند، نصیب وافر به روح ملکوتی او واصل فرما و ملت ایران و امت اسلامی را در استمرار راه و هدف او یاری نما. پروردگارا برترین صلوات و تحیات خود را بر سرور و مولایمان حضرت مهدي منتظر صلوات الله وسلامه عليه و على آبائه الطاهرین نازل فرما و همه ی ما و امت اسلامی را مشمول ادعیه ی زاکیه و مستجاب آن حضرت قرار بده، و عالم را به قدوم مبارکش منوّر و مزین فرما آنچنان که وعده فرمودی و قلب های ما مالا مال از اطمینان به آن وعده ی محتوم است.

«وَعَدَ اللهُ الَّذِينَ آمنوا مِنكُم وَعَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُم فى الارضِ كَمَا اسْتَخلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِم وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُم دينَهُمُ الَّذِي ارتضى لَهُم وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِن بَعدِ خَوْفِهِم أَمنا».

والسلام على جميع إخواننا المسلمين ورحمة الله وبركاته.

سید مجتبی حسینی خامنه ای

۵/ خرداد / ۱۴۰۵

۹ ذی الحجه / ۱۴۴۷


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید