۱۵ / مهر / ۱۴۰۵ - 07 October 2026
۱۳:۱۱
کد خبر : 9762122
۰۸:۳۸

۱۴۰۵/۰۳/۰۶

تلاوت نورانی قرآن در سالروز سوم خرداد

تلاوت نورانی قرآن در سالروز سوم خرداد
فرمانده پایگاه خادم الزینب گفت: محفل نورانی تلاوت قرآن کریم به مناسبت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر، با حضور بسیجیان و اقشار مختلف مردم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زابل، مریم سنگچولی فرمانده پایگاه  خادم الزینب  از حوزه صدیقه کبری بیان کرد: همزمان با فرا رسیدن سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر، مراسم معنوی تلاوت قرآن کریم در پایگاه خادم الزینب برگزار شد. این برنامه با حضور جمعی از بسیجیان، نوجوانان و
خانواده‌های معظم شهدا همراه بود.

وی افزود: در این محفل قرآنی، قاریان به تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید پرداختند و فضای معنوی خاصی در میان شرکت‌کنندگان ایجاد شد. همچنین بر ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و انس با قرآن کریم تأکید شد.
فرمانده پایگاه خادم الزینب اظهار داشت: سوم خرداد یادآور رشادت‌ها و فداکاری‌های رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس است و برگزاری چنین برنامه‌هایی موجب زنده نگه داشتن ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس می‌شود.

سنگچولی ادامه داد: در حاشیه این مراسم، یاد و خاطره شهدای عملیات بیت‌المقدس گرامی داشته شد و شرکت‌کنندگان با قرائت فاتحه، به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری برنامه‌های فرهنگی و قرآنی در مناسبت‌های ملی و مذهبی، نقش مهمی در تقویت روحیه معنوی و انقلابی نسل جوان دارد و این برنامه‌ها در طول سال ادامه خواهد داشت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید