۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
10:57
کد خبر : 9762124
۰۸:۴۵

۱۴۰۵/۰۳/۰۶

آموزش آمادگی در شرایط جنگی ویژه بانوان

فرمانده پایگاه حضرت رقیه گفت: کلاس آموزشی شناسی و آمادگی در شرایط جنگی به مناسبت سوم خرداد با حضور بانوان بسیجی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زابل، صدیقه کریم فرمانده پایگاه حضرت رقیه از حوزه صدیقه کبری بیان کرد: همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر، کلاس آموزشی شناسی و آمادگی در شرایط جنگی با هدف افزایش آگاهی و توانمندی بانوان بسیجی برگزار شد.

وی افزود: در این دوره آموزشی، نکات مهمی درباره نحوه مقابله با بحران‌ها، حفظ آرامش در شرایط حساس و آمادگی لازم در مواقع اضطراری به شرکت‌کنندگان آموزش داده شد.
کریم ادامه داد: سوم خرداد نماد مقاومت، ایثار و پایداری ملت ایران است و برگزاری چنین برنامه‌هایی می‌تواند روحیه خودباوری و مسئولیت‌پذیری را در میان بانوان تقویت کند.

فرمانده پایگاه حضرت رقیه اظهار داشت: بانوان نقش مهمی در حفظ آرامش خانواده و جامعه در شرایط بحرانی دارند و آموزش مهارت‌های لازم، موجب افزایش آمادگی آنان خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی متناسب با مناسبت‌های ملی و انقلابی در طول سال ادامه خواهد داشت و هدف از این برنامه‌ها، ارتقای سطح آگاهی و توانمندی بسیجیان است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید