۰۸ / خرداد / ۱۴۰۵ - 29 May 2026
18:18
کد خبر : 9762214
۱۸:۰۵

۱۴۰۵/۰۳/۰۶
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین؛

اهدای ۲ هزار بسته معیشتی و ۱۴ سری جهیزیه به نیازمندان قزوین در طرح «مواسات همدلی»

در آیینی با حضور امام جمعه قزوین، استاندار ، معاون فرهنگی سازمان اوقاف و مسوولان کشوری و استانی، ۲ هزار بسته معیشتی در قالب طرح «مواسات» و ۱۴ سری جهیزیه به زوج‌های جوان استان قزوین اهدا شد.

قزوین_ به گزارش بسیج، آئین اهـدا ٢٠٠٠ بسته معیشتی در طرح مواسات و ۱۴ سری جهیزیه به زوج های جوان استان قزوین با حضور آیت‌اله حسین مظفری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا عادل معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، دکتر محمد نوذری استاندار قزوین، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی مجیدی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین، در صحن امامزاده حسین(ع) قزوین برگزار شد.

 

حجت‌الاسلام سیدمصطفی مجیدی،مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین، در این مراسم اظهار داشت: طرح «مواسات و همدلی» یادگار سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی و امام شهید ماست. ایشان در ایام شیوع بیماری کرونا بر این مسئله تأکید کردند. این بقعه متبرک در آن ایام بارها میزبان چنین رزمایش‌هایی بود تا بتواند قدری از دشواری معاش خانواده‌های آبرومند را التیام بخشد.

 

وی افزود: امسال نیز با توجه به تأکید مقام معظم رهبری که فرمودند «در شرایط کنونی مواسات را فراموش نکنید»، بر آن شدیم تا این رزمایش مواسات‌گونه را در قزوین به همت موقوفات و خیرین رقم بزنیم.

 

مدیرکل اوقاف قزوین ضمن قدردانی از نماینده ولی فقیه، استاندار و تمامی همکاران خود در مجموعه اوقاف، متولیان موقوفات استان از جمله آقایان جلال امینی، حاج محمود مولاوردی‌خانی و حاج علی یگانه، تصریح کرد: این عزیزان همانند دوران دفاع مقدس، ایام فتنه دی‌ماه و نیز در جنگ اخیر، یاریرسان بودند تا بتوانیم گامی کوچک در حمایت از جریان‌های حاضر در میدان برداریم.

 

مجیدی در پایان خواستار افتتاح مرکز «شمیم» در جوار امامزاده حسین(ع) شد و گفت: در این مرکز، بانوان سرپرست خانوار در یک مجموعه خیاطی مشغول به کار هستند. امیدواریم با افتتاح رسمی این مرکز توسط استاندار و نماینده ولی فقیه، شاهد بهره‌مندی بیشتر آنان باشیم.

 

انتهای پیام/۱۰۱۰


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید