۰۸ / خرداد / ۱۴۰۵ - 29 May 2026
18:38
کد خبر : 9762262
۱۴:۴۶

۱۴۰۵/۰۳/۰۷
حجت‌الاسلام غفاری:

ایمان، صبر و انسجام ملی راهبرد اصلی عبور از بحران‌هاست

همدان-مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه اسدآباد «مثلث پیروزی» ایمان به خدا، صبر و استقامت، و انسجام ملی را راهبرد اصلی عبور از بحران‌ها دانست و گفت: دشمن با جنگ رسانه‌ای به دنبال تضعیف روحیه مردم است.
ایمان، صبر و انسجام ملی راهبرد اصلی عبور از بحران‌هاست

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حجت‌الاسلام محمد غفاری در تجمع شبانه مردم ولایتمدار شهرستان اسدآباد، ضمن تبریک عید سعید قربان و آغاز دهه امامت و ولایت، با اشاره به تجربیات تاریخی ملت ایران و دوران جنگ هشت ساله دفاع مقدس اظهار کرد: در جنگ هشت ساله، ایران در برابر ائتلاف بزرگی از کشورهای اروپایی، آمریکایی و متحدان منطقه‌ای قرار داشت؛ اما ملت ایران با ایستادگی و مقاومت خود، با وجود تمامی هزینه‌ها و خسارت‌ها، به پیروزی نهایی دست یافت.

وی با اشاره به چالش‌ها و فشارهای اقتصادی و سیاسی سال‌های اخیر، از جمله حوادث دی‌ماه و حملات اخیر، این شرایط را با داستان حضرت موسی (ع) و قوم بنی‌اسرائیل مقایسه کرد و گفت: همان‌طور که بنی‌اسرائیل در مسیر همراهی با حضرت موسی (ع) با شکنجه و فشار روبرو بودند، امروز نیز ما شاهد فشارها و سختی‌های شدیدی هستیم اما پاسخ حضرت موسی (ع) به قوم خود این بود که اول استعانت از خداوند متعال و دوم صبر و استقامت در مقابل دشمن؛ ما نیز باید بدانیم که این فشارها گذراست و فرجام کار، پیروزی است.

مسئول دفترنمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه اسدآباد راهبرد عبور از بحران‌های فعلی را در قالب یک «مثلث پیروزی» تبیین کرد و افزود: اولین ضلع این مثلث، ایمان و اتکا به قدرت لایزال الهی است که مردم سلحشور ایران همواره آن را داشته‌اند.

وی ادامه داد: دومین ضلع، صبر، ایستادگی و استقامت در برابر فشارها است؛ چرا که اگر بایستیم، کارها به درستی پیش خواهد رفت و سومین ضلع، انسجام ملی و اتحاد میان مردم و مسئولان است.

غفاری با اشاره به عملیات روانی و جنگ رسانه‌ای دشمنان، از مردم خواست که فریب شایعات را نخورند و تأکید کرد: امروز دشمن با استفاده از رسانه‌ها قصد دارد بین مردم و مسئولان فاصله بیندازد و با ایجاد گله و شکایت، روحیه ایستادگی را سست کند اما تجربه نشان داده است که قدرت‌های بزرگ رسانه‌ای و غول‌های نظامی دشمن، مانند ببر کاغذی، در برابر استواری و ایستادگی ملت ایران سرنگون و ویران خواهند شد.

خبرنگار: علی اکبری ساجد

انتهای پیام/

 

 


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید