۱۰ / خرداد / ۱۴۰۵ - 31 May 2026
02:30
کد خبر : 9762658
۲۲:۴۲

۱۴۰۵/۰۳/۰۹

اجتماع باشکوه نود و یکم مردم بندرهندیجان عطر غدیر گرفت

مردم بابصیرت بندر هندیجان در اجتماع حماسی و باشکوه شب نودویکم باطنین لبیک یا امیرالمومنین مولا امام علی (ع)، یادمان شهدای گمنام شهرستان عطر غدیر گرفت.

محمدحسین عناناتی مسئول هییت میثاق باشهدای شهرستان هندیجان در گفتگوبا خبرنگار خبرگزاری بسیج در هندیجان اظهارداشت:مردم شریف با اینکه بیش از ۹۰شب با تمام وجود در صحنه هستند همچنان لبیک گویان از کشور دفاع می‌کنندو حضوری بااقتدار دارند.

 وی افزود:بسیجیان عضو هییت میثاق باشهدای شهرستان هندیجان هم نوا با آحادمردم در تجمعات حماسی یادمان شهدای گمنام از نیرو‌های مسلح با پیروی از رهبر انقلاب حمایت می‌کنند.

عناناتی عنوان نمود: ملت قهرمان ایران در برابردشمنان ایستاده‌اند و اجازه هیچ تهدیدی را نمی‌دهند و با توکل برخدا از کشور و انقلاب دفاع می‌کنند.

 مسئول هییت میثاق باشهدای شهرستان هندیجان گفت:اجتماعات مردمی هر روز و شب پررنگ‌تر و با اقتدارتر می‌شود و مردم با شور و نوای یا امام حسین (ع) و الگو پذیری از مکتب کربلا پای کار انقلاب هستند و این راه مقدس را ادامه می‌دهند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید