این وبینار ویژه دانشآموزان، دانشجویان و عموم علاقهمندان برنامهریزی شده و به دو شیوه حضوری و مجازی در دسترس شرکتکنندگان خواهد بود. دکتر مرتضی شریفی، از اساتید برجسته هوش مصنوعی، مدرس این وبینار است.
بر اساس اعلام برگزارکنندگان، شرکت در این وبینار رایگان بوده و زمان برگزاری آن یکشنبه ۲۰ خردادماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷ تعیین شده است. این رویداد بهصورت حضوری در بیرجند، کانون بسیج، پردیس هوش مصنوعی شهید فتاحی برگزار خواهد شد.
علاقهمندان برای ثبتنام باید مشخصات شامل نام و نام خانوادگی، مقطع تحصیلی، شهر محل سکونت و شماره همراه را از طریق ایتا یا روبیکا به شناسه
@Dr_m_h_salahshoor
ارسال کنند.
برگزارکنندگان اعلام کردهاند لینک شرکت در وبینار برای افرادی که ثبتنام خود را تکمیل کردهاند، متعاقباً ارسال خواهد شد.
همچنین مهلت ثبتنام تا ۱۹ خردادماه ۱۴۰۵ در نظر گرفته شده است. گفتنی است آدرس کانال وبینارهای بسیج علمی در ایتا و روبیکا
@Scientific_Mobilization_Webinars
اعلام شده و ارتباط با مدیر برگزاری این وبینار نیز از طریق شناسه
@Dr_m_h_salahshoor امکانپذیر است.
انتهای پیام/
یادداشت
یادداشت؛
یادداشت خبرنگار/خاک جانسپرده؛