۱۲ / خرداد / ۱۴۰۵ - 02 June 2026
00:52
کد خبر : 9762999
۱۸:۲۴

۱۴۰۵/۰۳/۱۱

کنگره ملی شهدا، جلوه‌گاه پیوند نسل جوان با آرمان‌های انقلاب اسلامی

فرمانده سپاه شهرستان سراوان در جلسه هماهنگی کنگره شهدای استان سیستان و بلوچستان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان، برگزاری کنگره شهدا را فرصتی مغتنم برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تبیین سبک زندگی شهدایی در میان نسل جوان دانست.

به گزارش خبرگزاری بسیج شهرستان سراوان، جلسه هماهنگی برگزاری کنگره ملی شهدای استان سیستان و بلوچستان با حضور فرمانده سپاه، مسئولین اجرایی در محل سالن جلسات سپاه این شهرستان برگزار شد.

سرهنگ پاسدار غلامرضا شعیبی سپاه شهرستانی سراوان در این جلسه ضمن
تسلیت و تبریک شهادت مجاهدان راه حق و با اشاره به اهمیت زنده نگه داشتن یاد شهدا، اظهار داشت: امروز به برکت خون پاک شهیدان، انقلاب اسلامی در اوج اقتدار و عزت قرار دارد و برگزاری یادواره‌ها و کنگره‌های شهدا، ادای دین کوچکی در برابر جان‌فشانی‌های این عزیزان است.

وی با تأکید بر اینکه کنگره شهدا نباید صرفاً یک مراسم تشریفاتی باشد، افزود: هدف اصلی ما از برگزاری این کنگره، نهادینه‌سازی فرهنگ مقاومت و انتقال سیره عملی شهدای والامقام به نسل‌های جدید است. دشمنان امروز با جنگ ترکیبی و نرم، ذهن و قلب جوانان ما را هدف گرفته‌اند و تنها راه مقابله با این هجمه‌ها، متمسک شدن به فرهنگ ایثار و شهادت است.

فرمانده سپاه سراوان با بیان اینکه شهرستان سراوان مهد دلاورمردانی است که در راه حفظ امنیت و کیان نظام اسلامی از هیچ کوششی دریغ نکردند، خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی باید با هم‌افزایی و استفاده از تمامی ظرفیت‌ها، برای هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن این رویداد بزرگ فرهنگی تلاش کنند تا بتوانیم گوشه‌ای از دلاوری‌های مردان بی‌ادعای این دیار را به تصویر بکشیم.

وی در پایان تصریح کرد: نقش خانواده‌های معظم شهدا در این کنگره نقشی محوری است؛ چرا که این عزیزان پرچمداران واقعی پیام شهدا هستند و ما نیز به عنوان خادمان مردم، تمام توان خود را برای گرامیداشت جایگاه والای شهیدان به کار خواهیم بست.

در ادامه این جلسه، حاضرین ضمن ارائه پیشنهادات خود پیرامون برنامه‌های اجرایی، بر آمادگی کامل برای مشارکت در برگزاری باشکوه کنگره شهدای شهرستان سراوان تأکید کردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید