
به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، مراسم سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره) با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان در بخش سیدان از توابع شهرستان مرودشت برگزار شد.
سردار هاشم جمالی، جانشین فرمانده سپاه فجر استان فارس در این مراسم، ضمن تسلیت سالروز ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و تبریک اعیاد، حضرت امام خمینی(ره) را معمار بزرگ انقلاب و احیاگر اسلام ناب محمدی(ص) دانست و اظهار داشت: امام راحل با اتکا به ایمان و توکل به خداوند، نهضت اسلامی را از سال ۱۳۴۲ آغاز و تا پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن هدایت کردند.
وی با اشاره به جایگاه والای امام خمینی(ره) در تاریخ ایران و جهان اسلام افزود: اگر انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل به پیروزی نمیرسید، امروز از پرچم توحید و اسلام ناب خبری نبود.
سردار جمالی با بیان اینکه مهمترین عوامل پیروزی انقلاب، مردم فداکار و شخصیت الهی امام خمینی(ره) بودند، گفت: ایشان با صلابت در برابر هرگونه انحراف ایستادند و با شعار ماندگار «جمهوری اسلامی، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد» مسیر انقلاب را تثبیت کردند.
جانشین فرمانده سپاه فجر استان فارس همچنین با اشاره به نقش رهبر انقلاب در استمرار مسیر انقلاب اسلامی تصریح کرد: پس از ارتحال امام خمینی(ره)، خبرگان رهبری در کوتاهترین زمان ممکن هدایت انقلاب را به رهبر شهید انقلاب سپردند و ایشان در سختترین شرایط، انقلاب را با اقتدار به پیش برد.
وی با اشاره به توطئههای اخیر دشمن در قالب جنگهای ترکیبی و عملیات روانی، هدف اصلی آنها را براندازی نظام و تجزیه ایران عنوان کرد و گفت: این طراحیها با هوشیاری ملت و آمادگی نیروهای مسلح شکست خورد.
سردار جمالی با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی خاطرنشان کرد: حضور مردم در صحنه، ضامن اقتدار کشور و تداوم مسیر انقلاب اسلامی است.
انتهای پیام/
یادداشت
یادداشت؛
یادداشت خبرنگار/خاک جانسپرده؛