۰۳ / تير / ۱۴۰۵ - 24 June 2026
06:53
کد خبر : 9763966
۲۱:۳۹

۱۴۰۵/۰۳/۱۶
فرمانده سپاه کربلای مازندران:

حضور مردم در خیابان‌ها از موشک‌های نظامی قوی‌تر است/ باید با تلاش بیشتر عقب‌ماندگی‌های مازندران جبران شود

فرمانده سپاه کربلای مازندران در نشست با مجمع نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی، حضور ۱۰۰ شبۀ مردم در خیابان‌ها را «دندان‌شکن» و قوی‌تر از موشک‌های نظامی توصیف کرد و با اشاره به عقب‌ماندگی‌های زیرساختی، فرهنگی و اقتصادی مازندران، بر لزوم جبران آن‌ها با همکاری استاندار و نمایندگان و نیز اجرای قوانین معطل‌مانده‌ای چون قانون جوانی جمعیت تأکید نمود.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران،سردار محمدرضا موحد در نشست با مجمع نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی، ضمن تقدیر از اقدامات جهادی استاندار و مدیران کل این استان و همچنین پشتیبانی نمایندگان مجلس، اظهار کرد: هماهنگی و تعامل خوبی میان مسئولان مازندران برقرار است که به‌خواست خدا با این هماهنگی بتوانیم اشکالات و موانع را حل کنیم.

وی به حضور نزدیک به ۱۰۰ شب مردم در خیابان‌ها اشاره کرد و افزود: حضور مردم، حضوری دندان‌شکن است و برای هیچ‌جای دنیا قابل هضم نیست که ۹۰ تا ۱۰۰ شب، مردم این‌طور باانگیزه در خیابان‌ها حضور پیدا کنند.

فرمانده سپاه کربلای مازندران تصریح کرد: این حضور قطعاً از اقدامات نظامی و موشک‌های ما قوی‌تر است و اگر نبود، شاید نتیجه جنگ و شرایط امروز جور دیگری رقم می‌خورد.

سردار موحد با بیان اینکه استان مازندران با همه ظرفیت‌های بی‌نظیری که دارد، عقب‌ماندگی‌های زیادی هم در حوزه‌های زیرساختی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی دارد، گفت: باید با تلاش بیشتر و استفاده حداکثری از ظرفیت نمایندگان و استاندار محترم که امتیاز ویژه‌ای برای استان ماست، این عقب‌ماندگی‌ها جبران شود.

وی با اشاره به نقش بسیج سازندگی در توسعه زیرساختی استان، ادامه داد: در صورت پرداخت بدهی‌های قبلی از سوی دستگاه‌ها، دست بسیج سازندگی برای اجرای پروژه‌های جدید و محرومیت‌زدایی بازتر می‌شود.

فرمانده سپاه کربلای مازندران با درخواست از نمایندگان برای جذب اعتبارات ملی، اضافه کرد: نقش شما در جذب اعتبارات ملی برای پروژه‌های استانی و پشتیبانی از مأموریت‌های سپاه و بسیج بسیار مهم است.

این مسئول در پایان خطاب به مجمع نمایندگان مازندران، عنوان کرد: قوانین بر زمین مانده زیادی مثل قانون جوانی جمعیت وجود دارد که اجرا نمی‌شوند. ما آمادگی داریم با همکاری شما و بهره‌گیری از ظرفیت حقوقدانان بسیجی، دفتری را جهت پیگیری حقوقی این قوانین معطل مانده راه‌اندازی کنیم.

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید