
به گزارش خبرگزاری بسیج از قصرقند در این مراسم که با حضور گسترده ارادتمندان به آرمانهای انقلاب برگزار شد، سرهنگ پاسدار حسین اربابی، فرمانده سپاه شهرستان قصرقند، بهعنوان سخنران ویژه به تبیین ابعاد شخصیتی امام راحل پرداخت.
سرهنگ اربابی در این مراسم با اشاره به مکتب سیاسی امام خمینی (ره) اظهار داشت: «جوهر اصلی اندیشه امام، روحیه تزلزلناپذیر مقاومت و ایستادگی در برابر نظام سلطه و استکبار جهانی بود. امام خمینی (ره) به ما آموخت که در برابر زیادهخواهیهای قدرتهای استعمارگر، نه تنها نباید سر تسلیم فرود آورد، بلکه با تکیه بر ایمان و باور قلبی، باید در برابر ظلم ایستاد.»
فرمانده سپاه قصرقند در ادامه افزود: «امروز، روحیه استکبارستیزی که امام راحل در کالبد این ملت دمید، از مرزهای جغرافیایی ایران فراتر رفته و به الگویی برای تمامی ملتهای آزاده و مقاوم جهان تبدیل شده است. بصیرت و شجاعت امام خمینی (ره) چراغ راهی است که مسیر مبارزه با ظلم را برای آزادیخواهان عالم روشن نگاه میدارد.»
وی تأکید کرد: «انتقال این روحیه مقاومت به نسلهای آینده و تداوم مسیر امام کبیر و امام شهید در سایه رهبری داهیانه مقام معظم رهبری، تنها راه خنثیسازی توطئههای دشمنان علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.»
این مراسم در نهایت با شکوه هرچه تمامتر و با سر دادن شعارهای کوبنده «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» توسط شرکتکنندگان، خشم و انزجار مردم شهیدپرور قصرقند از جنایات رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی را به نمایش گذاشت و با تجدید بیعت با آرمانهای انقلاب اسلامی به پایان رسید.