۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
02:40
کد خبر : 9764236
۰۸:۵۷

۱۴۰۵/۰۳/۱۸

معاون استاندار اردبیل: تضادها در مقابل تمامیت ارضی رنگ می بازد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل گفت: تفاوت‌ها و تضادها در جامعه ما در مواجهه با تمامیت ارضی رنگ می‌بازند و داشته‌های عظیم ملی و دینی بین مردم و مسؤولان امید ایجاد می‌کند.

معاون استاندار اردبیل: تضادها در مقابل تمامیت ارضی رنگ می بازد

به گزارش خبرگزاری بسیج اردبیل، ابراهیم امامی یکشنبه عصر در جلسه شورای اجتماعی استان که با محوریت بررسی سرمایه اجتماعی برگزار شد، اظهار کرد: مردم در جامعه ما به امور واقف هستند و ایجاد تیم‌های محله‌محور نیز در راستای تعامل با دستگاه‌ها برای تقویت خدمت‌رسانی است.

وی با اشاره به اتحاد و اجماع ملی مردم و ایستادگی در برابر تهدیدات دشمنان، افزود: اصالت فرهنگی مردم نشان داد که این سرمایه انسانی هر قدر تهدید علیه کشورمان باشد، مردم از کشور خود پشتیبانی می‌کنند.

وی گفت: تعهد دینی، اصالت غنی فرهنگی و تاریخی، اتحاد و تعصب به کشور در بین ملت، سرمایه عظیم انسانی در جامعه ما است.

معاون استاندار اردبیل با اشاره به گسست نسلی در جامعه، تقویت اشتراکات و استفاده از داشته‌های غنی را در گسترش سرمایه اجتماعی دارای اهمیت دانست.

وی گفت: در این راستا ترویج روحیه مددکاری، تجدیدنظر در سبک زندگی و توجه به رعایت الگوی مصرف انرژی نیز از جمله مواردی است که باید در راستای تقویت انسجام اجتماعی و حفظ سرمایه‌ها مد نظر قرار گیرد.

در این نشست تنی چند از اساتید جامعه‌شناسی نظرات و مطالعات خود را درباره علل ایجاد گسست اجتماعی و تقویت سرمایه اجتماعی بیان کردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید