۳۱ / خرداد / ۱۴۰۵ - 21 June 2026
13:28
کد خبر : 9764359
۲۲:۰۲

۱۴۰۵/۰۳/۱۸

برگزاری جزءخوانی قرآن و دعای پیروزی رزمندگان اسلام در زاهدان

محفل معنوی جزءخوانی قرآن کریم با حضور بسیجیان و علاقه‌مندان به معارف دینی در پایگاه شهیده مطهره نارویی برگزار شد و شرکت‌کنندگان با قرائت سوره فتح برای پیروزی جبهه اسلام و سلامتی رزمندگان دعا کردند.

مریم غفران فرمانده حوزه شهیده سونادشتی در گفت‌وگو با خبرنگار بسیج زاهدان اظهار کرد: در راستای ترویج فرهنگ قرآنی و بهره‌گیری از برکات کلام وحی محفل جزءخوانی قرآن کریم همراه با قرائت سوره مبارکه فتح و دعای جمعی برای رزمندگان اسلام در پایگاه شهیده مطهره نارویی برگزار شد.

وی با اشاره به اهمیت انس با قرآن در شرایط کنونی افزود: قرآن کریم بهترین راهنمای زندگی فردی و اجتماعی است و برگزاری محافل قرآنی زمینه‌ساز تقویت ایمان امید و روحیه مقاومت در میان اقشار مختلف جامعه خواهد بود.

فرمانده حوزه شهیده سونادشتی ادامه داد: شرکت‌کنندگان در این مراسم معنوی ضمن تلاوت آیات الهی با قرائت سوره فتح و زمزمه دعاهای خیر از خداوند متعال برای حفظ امنیت کشور عزت مسلمانان و پیروزی رزمندگان اسلام مسئلت کردند.

غفران بیان کرد: پایگاه‌های مقاومت بسیج با اجرای برنامه‌های فرهنگی و دینی تلاش دارند تا زمینه گسترش آموزه‌های قرآنی و تحکیم ارزش‌های اسلامی را در جامعه فراهم کنند.

وی در پایان تأکید کرد: استمرار برنامه‌های قرآنی و معنوی می‌تواند نقش مؤثری در تقویت وحدت همدلی و ارتقای بصیرت دینی در میان افراد داشته باشد.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید