۲۳ / خرداد / ۱۴۰۵ - 13 June 2026
16:30
کد خبر : 9764528
۲۳:۰۹

۱۴۰۵/۰۳/۱۹

برگزاری نخستین مانور طرح ملی سامان در همدان

همدان-همزمان با سراسر کشور نخستین مانور تعمیرات طرح ملی سامان در شهرستان ملایر اجرا شد.
برگزاری نخستین مانور طرح ملی سامان در همدان

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، طرح ملی سامان همزمان با سراسر کشور در استان همدان اجرا شد.

معاون بهره‌برداری و امور دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در حاشیه برگزاری این مانور اظهار کرد: طرح ملی سامان با هدف تعمیرات و نگهداری پیشگیرانه خطوط ۲۰ کیلوولت کشور از سوی توانیر طراحی شده است.

حمید طهماسبی‌خو افزود: در استان همدان نیز این طرح بر روی ۱۵ فیدر با مشارکت ۶۷ اکیپ عملیاتی، ۸۰ دستگاه خودرو و ۲۸۰ نفر پرسنل در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه با این اقدامات برق مطمئن و پایدار برای مشترک مشترکین فراهم می‌شود، تصریح کرد: در کنار این اقدامات، از مردم درخواست داریم صرفه‌جویی را سرلوحه کار خود قرار دهند تا از پیک تابستان به سلامت عبور کنیم.

معاون بهره‌برداری و امور دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به بحث مدیریت بار گفت: در حوزه کشاورزی مدیریت بار طبق پروانه بهره‌برداری در حال انجام است و همه چاه‌های کشاورزی پنج ساعت در طول روز مدیریت بار دارند و در بخش خانگی و عمومی هیچگونه مدیریت بار نداشته‌ایم.

* مردم در مدیریت مصرف یاریگر صنعت برق باشند

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه ملایر نیز با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی تیم های عملیاتی و واکنش سریع صنعت برق در ایام جنگ، گفت: این تیم ها با وجود شرایط حساس، پایداری شبکه را حفظ و آمادگی بسیار بالایی را به نمایش گذاشتند.

عباس خدابخشیان با تاکید بر نقش مؤثر مردم در عبور موفق از ایام پیک مصرف، افزود: از عموم شهروندان انتظار می‌رود در مدیریت مصرف و صرفه‌جویی یاریگر صنعت برق باشند.

وی خاطرنشان کرد: در طول دوران جنگ مشکل خاصی در حوزه برق نداشتیم و تنها چند مورد به دلیل اصابت پرتابه به شبکه فشار قوی رخ داد که با حضور جهادی تیم‌های عملیاتی برق ظرف چند ساعت مشکل برطرف و هیچ خللی در خدمات‌رسانی به مردم ایجاد نشد.

* اجرای مانور سراسری تعمیرات در ۴ خط ملایر به طول ۵۲۰۰ متر

مدیر توزیع نیروی برق شهرستان ملایر نیز عنوان کرد: شرکت توزیع نیروی برق استان همدان برنامه‌های متنوعی برای تأمین برق پایدار همه مشترکان دارد و ما نیز در سطح شهرستان همین سیاست و برنامه‌ها را دنبال می‌کنیم.

رضا شیردره با اشاره به اینکه عمده اقدامات مرتبط با کاهش خاموشی‌ها و افزایش قابلیت اطمینان شبکه‌های توزیع برق در قالب «طرح تعمیرات ملی سامان» تعریف شده است، بیان کرد: این طرح با سازماندهی اقدامات ملی در امور نگهداشت شبکه اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: در راستای اجرای این طرح، گروه‌هایی متشکل از کارشناسان و مهندسان امور برق پیش از اجرای طرح، از شبکه‌های پُرعارضه و دارای بیشترین میزان قطعی و اتصالی بازدید می‌کنند و عیوب شناسایی‌شده که ممکن است ناشی از استهلاک تجهیزات، شرایط آب‌وهوایی سنگین یا مسائل فنی و مهندسی در حین بهره‌برداری باشد، احصا شده و پس از برنامه‌ریزی مدون و مستمر، در قالب دستور کار به اکیپ‌های عملیاتی ابلاغ می‌شود.

مدیر توزیع نیروی برق شهرستان ملایر رفع این عیوب را با رویکرد «مانور جهادی» تشریح کرد و گفت: اگر می‌خواستیم این اصلاحات را در قالب برنامه‌های معمولی انجام دهیم، ناچار به اعمال خاموشی‌های گسترده و طولانی‌مدت برای مشترکان بودیم.

وی افزود: در همین راستا با استفاده از ظرفیت شهرستان‌های معین و واحدهای عملیاتی داخل شهرستان، این کار تنها با چند ساعت خاموشیِ برنامه‌ریزی‌شده انجام می‌شود که از روز قبل به مشترکان اطلاع‌رسانی شده و این یک کار جهادی است که ضرورت داشت مشترکان کمترین میزان خاموشی را تجربه کنند.

شیردره با اشاره به آمادگی مرکز اتفاقات عملیات برق ملایر، تصریح کرد: مرکز اتفاقات ما به صورت شبانه‌روزی با شماره تلفن ۱۲۱ آماده پاسخگویی به درخواست‌ها و مشکلات مشترکان است و از مردم درخواست داریم مصرف برق را مدیریت کنند.

وی با اشاره به مانور تعمیرات طرح ملی سامان نیز اظهار کرد: این مانور امروز در سراسر کشور در حال اجرا است و در این راستا تعمیرات در چهار خط(فیدر) در این شهرستان به طول 5 هزار و ۲۰۰ متر با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال انجام شد.

مدیر توزیع نیروی برق شهرستان ملایر گفت: این مانور جهادی با مشارکت ۲۴ تیم اجرایی و عملیاتی از شهرستان‌های ملایر، نهاوند، اسدآباد و تویسرکان، با حضور ۸۸ نفر نیروی متخصص و ۳۴ دستگاه خودروی سبک و سنگین انجام شد و ۱۰ میلیارد ریال برای آن هزینه شده است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید