۰۴ / تير / ۱۴۰۵ - 25 June 2026
04:24
کد خبر : 9764677
۱۴:۲۳

۱۴۰۵/۰۳/۲۰

خداوند پیروزی را برای ملت ایران تضمین کرده است/ وظیفه مردم «وحدت» و «حضور حداکثری» است

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان در جمع مردم شهیدپرور شوشتر با اشاره به نگرانی پیامبر (ص) در اواخر عمر و آرامش خاطر امام خمینی (ره) گفت: آنچه باعث نگرانی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و باعث آرامش دل امام خمینی ره بود مردم بودند و این مدالی هست که شما مردم به گردن دارید.

حجت الاسلام موسی پولادی با بیان اینکه در جنگ ۴۰ روزه، ۴۰ کشور در برابر ایران صف آرایی کردند، اظهار داشت: امام شهید قبل از جنگ رمضان فرمودند اگر جنگ شود منطقه ای خواهد شد و همه دنیا شاهد عملیاتی شدن فرمایش امام شهید بودند ، امام سید مجتبی خامنه ای هم فرمودند اگر دوباره جنگ شود جنگ فرا منطقه ای خواهد شد .

وی افزود: فرهنگ شیعه یعنی برای امام زمان (عج) و نائب امام زمان خود تعیین و تکلیف نکردن ،طبق اصل ۱۱۰ قانون اساسی، فرمان جنگ و صلح از اختیارات ولی فقیه است نه رئیس‌جمهور و نیروهای مسلح تابع فرماندهی کل قوا هستند .

حجت الاسلام پولادی تأکید کرد: آنچه بر عهده مردم است، وحدت و باز هم وحدت است. در هیچ دوره‌ای بین دولت، مردم و نیروهای مسلح این میزان هماهنگی وجود نداشته است.

او در بخش دیگری از سخنان خود از اصابت موفقیت‌آمیز موشک «خیبرشکن» جدید به اهدافی در اسرائیل در روزهای اخیر جنگ اشاره کرد و گفت: هماهنگی کامل با حزب‌الله وجود دارد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان وظیفه مردم را دو موضوع دانست: «حضور حداکثری در خیابان‌ها» و «وحدت و پرهیز از هرگونه تفرقه».


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید