۰۴ / تير / ۱۴۰۵ - 25 June 2026
05:40
کد خبر : 9764764
۲۳:۳۲

۱۴۰۵/۰۳/۲۰
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان؛

ملت در جنگ رمضان از سوی خداوند مبعوث به شکست استکبار جهانی شدند

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان گفت: ملت ما و مردم خوزستان، در ادامه راه شهدای جنگ دوازده روزه، در جنگ رمضان از سوی خداوند مبعوث به شکست استکبار جهانی شدند.

حجت‌الاسلام پولادی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج خوزستان، گفت: سالگرد شهادت شهید درویشی در یادمان شهید هاشمی باحضور مردم برگزار شد، زمانی که شهید درویشی در نیروی دریایی به شهادت رسید کمتر کسی فکر می‌کرد، جنگ دیگری با استکبار جهانی و ملت مبعوث شده را شاهد باشیم.

وی بیان داشت: ملت ما و مردم خوزستان، در ادامه راه شهدای جنگ دوازده روزه، در جنگ رمضان از سوی خداوند مبعوث به شکست استکبار جهانی شدند، بیش از صد روز است که جنگ ادامه دارد و آنچه ما شاهد هستیم، ملت ادامه دهنده راه شهدا هستیم.

ملت ایران درک درستی از مسیر حرکت دارد

حجت‌الاسلام پولادی افزود: ملت ایران با تمام وجود درک و فهم درستی از این مسیر و راه دارند، و در عمل ایستادگی و استقامت صبر از خودشان نشان می‌دهند. 

این مقام مسئول ادامه داد: سر تعظیم مقابل خانواده شهدا فرود می‌آوریم و آرزومندیم در طول حیات با تمام وجود خادم خانواده شهدا و ادامه دهنده راه آنها باشیم.

افزایش روحیه شهادت طلبی در جامعه

حجت‌الاسلام پولادی تصریح کرد: اجر خانواده شهدا، کمتر از شهدا نیست به دلیل اینکه مردم، جوانان و نوجوانان زمانی که روحیه این خانواده‌ها را مشاهده می‌کنند، صبر و استقامت و معرفت از خود نشان می‌دهند؛ باعث افزایش روحیه شهادت طلبی می‌شود.

به گفته وی بخش عمده از حس و حال مردم مدیون روحیه و رفتار درست و صبورانه خانواده شهدا است، این صبر و استقامت خانواده شهدا باعث می‌شود مردم به سمت شهدا طلبی حرکت کنند.

خبرنگار: راضیه میرسالاری 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید