به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج حمیدیه؛ در شب ۱۰۶ حماسه حضور مردم حمیدیه بیرق عزاداری حسینی با حضور مسئولین و عاشقان اهل بیت علیهم السلام و سخنرانی فرمانده ناحیه حمیدیه برگزار شد.
سرهنگ دوم پاسدار محمد سواری با تأکید بر ضرورت توجه به فرصت معنوی ماه محرم گفت: این ایام فرصتی برای تحول درونی، بازنگری در رفتارها و نزدیک شدن به ارزشهای دینی است و انسان باید از این فرصت برای پالایش نفس و تقویت ایمان خود بهره بگیرد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام رضا علیه السلام حمیدیه با تأکید بر جایگاه والای ماه محرم گفت: این ماه فرصتی بزرگ برای بیداری امت، اصلاح جامعه و احیای ارزشهای اسلامی است. وی خواستار تبیین پیام عاشورا و سیره امام حسین(ع) به گونهای شد که همه اقشار جامعه بتوانند از آن بهرهمند شوند.
وی همچنین تأکید کرد: پیام حسینی در حقیقت پیام انسانیت، عدالت، آزادی، وحدت و اخلاق است و باید متناسب با نیازهای زمان، در سطح گسترده در جامعه ترویج شود.
با یادآوری ۱۰۶ شب جهاد و مبارزه و مقاومت مردم ایران در سنگر مقاومت در خصوص تمهیدات برپایی محافل عزای حسینی در اظهار کرد: این مجموعه و مجموعههای فرهنگی دیگر تمهیداتی را در راستای برپایی محافل و مجالس عزاداری محرم و تداوم تجمعات شبانه مردمی در این شرایط خاص و سرنوشتساز از تاریخ ایران اسلامی پیشبینی کرده است چرا که امسال در شرایطی متفاوتتر از همیشه وارد ماه محرم شدیم.
خبرنگار خبرگزاری بسیج خوزستان، حمیدیه عبدالجلیل حیدری
یادداشت
یادداشت؛
یادداشت خبرنگار/خاک جانسپرده؛