۲۷ / خرداد / ۱۴۰۵ - 17 June 2026
04:02
کد خبر : 9765942
۱۲:۳۵

۱۴۰۵/۰۳/۲۶

نماینده مجلس: با ایستادگی، آمریکا را به میز مذاکره کشاندیم

شاهرود_ نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس، از پیگیری‌های جدی برای رفع مشکل فاضلاب و انتقال آب خبر و با اشاره به مذاکرات هسته‌ای، تأکید کرد: با مقاومت، دشمن را به پذیرش شروط ایران وادار کردیم و نباید اجازه دهیم دوقطبی‌سازی، انسجام ملی را خدشه‌دار کند.

نماینده مجلس: با ایستادگی، آمریکا را به میز مذاکره کشاندیمبه گزارش خبرنگار بسیج، احمد عجم، نماینده مردم شهرستان‌های شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی، ظهر امروز در نشست شورای اداری شهرستان شاهرود که در تالار ولایت فرمانداری برگزار شد، با تأکید بر لزوم استفاده از داده‌های دقیق برای برنامه‌ریزی اظهار کرد: آمار مردگان در مراکز بهداشت، متکی‌ترین و قابل‌اتکاترین آماری است که کشور به آن اتکا می‌کند و ما در موضوع نظارت بر شورا‌ها از همین آمار‌ها بهره می‌بریم.

وی با اشاره به جمعیت ۱۸۴ هزارنفری شهر شاهرود افزود: ظرفیت‌ها و زیرساخت‌ها به‌اندازه کافی پیشرفت نکرده است و ما تلاش می‌کنیم زیرساخت‌هایی مانند بهداشت، انرژی و به‌ویژه منابع آبی را بهبود ببخشیم.

نماینده شاهرود و میامی در مجلس خاطرنشان کرد: مسئله آب، صورت‌مسئلهٔ روشنی است که همه به آن واقف‌اند، اما راه‌حل آن نیازمند عزم جدی است؛ نه اینکه فقط در میکروفون‌ها از آن گله کنیم و به فراموشی بسپاریم.

عجم با اعلام پیگیری‌های خود در مجلس گفت: ردیف اعتبارات فاضلاب شهرستان حذف شده بود که با تلاش مجدد، ردیف ملی پیدا کرد و عملیات اجرایی انتقال آب نیز پس از هفت سال سکوت، آغاز شده است.

وی تأکید کرد: از مدیران می‌خواهم که در میان مردم باشند و با حضور مؤثر، عزت خود و گشایش کار مردم را رقم بزنند.

نماینده شاهرود و میامی در مجلس در ادامه به موضوع مذاکرات هسته‌ای و تفاهم‌نامه اخیر اشاره کرد و با انتقاد از فضای دوقطبی‌سازی در کشور گفت: برخی با القای شبهات، به دنبال ایجاد رخوت و انشقاق در جامعه هستند. تفاهم‌نامه با موافقت‌نامه تفاوت دارد و یادداشت تفاهم ربطی به مجلس ندارد؛ این توافق‌نامه‌ها بر اساس بند‌های ۷۷ و ۱۲ قانون اساسی تنظیم شده است.

وی با تأکید بر دستاورد‌های مذاکرات افزود: با ایستادگی و مقاومت، آمریکا را به پذیرش شروط ایران وادار کردیم. در شبی که اسرائیل به ضایعه حمله کرد، تمام موشک‌های ما آماده شلیک بود و با التماس، دو شرط اساسی را به آنها تحمیل کردیم. برداشته‌شدن محاصره دریایی بلافاصله پس از تفاهم، و آزادسازی بخشی از ۲۵ میلیارد دلار دارایی‌های بلوکه‌شده، از دستاورد‌های بزرگ این تفاهم‌نامه است.

عجم در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر حفظ انسجام ملی اظهار کرد: نگرانی ما از تیم مذاکره‌کننده یا مسئولان نیست؛ بلکه از کسانی است که با پیام‌های سازمان‌یافته، خواستار برکناری رئیس‌جمهور، رئیس مجلس، استیضاح وزرا و حتی انحلال شورای‌عالی امنیت ملی می‌شوند. این افراد نه شناختی از قانون دارند و نه از ساختار قدرت؛ القائات بی‌اساس را جایگزین واقعیت‌ها کرده‌اند.

وی با تأکید بر نقش رهبری در هدایت کشور تصریح کرد: رهبر عزیز انقلاب با نظارت دقیق خود، کشور را در مسیر درست هدایت می‌کنند. کسی که جایگاه ایشان را نادیده بگیرد، به مرجعیت و عظمت نظام بی‌توجهی کرده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: ما به مسؤولان کشور، دولت، مجلس و تیم مذاکره‌کننده اعتماد داریم و از رسانه‌ها می‌خواهیم که با تبیین درست، به‌جای دامن‌زدن بدوگانگی‌ها، به انسجام ملی کمک کنند.

عجم در پایان خاطرنشان کرد: اگر اعتقاد دینی، انقلابی و ملی داریم، باید با همدلی و هم‌افزایی، از فرصت‌های پیشرو برای پیشرفت کشور استفاده کنیم و اجازه ندهیم فضای بی‌اعتمادی و تخریب، جایگزین امید و مشارکت شود.

علي عامري
نویسنده: علي عامري

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید