
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از زاهدان ، شیوا سنجری،فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهیده سندگل درگفتگو باخبرنگاربسیج گفت :در این برنامه معنوی و جهادی، بسیجیان با مشارکت و همدلی، بخشهای مختلف مسجد از جمله حیاط، ورودیها و فضای پیرامونی را سیاهپوش کرده و برای میزبانی از عزاداران حسینی آماده کردند.
سنجری با اشاره به اهمیت ماه محرم و زنده نگه داشتن این سنت حسنه، اظهار داشت: سیاهپوش کردن و نیز غبارروبی مساجد در آستانه ماه محرم، جلوهای از ارادت و عشق خادمان اهلبیت(ع) به ساحت مقدس حضرت سیدالشهدا(ع) است و این اقدام فرهنگی و معنوی، زمینهساز حضور پرشور مردم در مراسمات عزاداری خواهد بود.
وی افزود: پایگاه شهیده ترکان هر ساله با اجرای برنامههای مختلف فرهنگی، مذهبی ، در راستای ترویج فرهنگ ایثار، خدمت و زنده نگه داشتن ایام محرم بخصوص ایام تاسوعا و عاشورای حسینی گام مؤثر برمی دارند.