۳۱ / خرداد / ۱۴۰۵ - 21 June 2026
10:01
کد خبر : 9766509
۱۰:۱۸

۱۴۰۵/۰۳/۲۸

آغاز ثبت‌نام بیست‌وسومین دوره المپیاد ملی مهارت

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز، از آغاز ثبت‌نام بیست‌وسومین دوره المپیاد ملی مهارت خبر داد واز جوانان مستعد، مهارت‌آموزان، دانش‌آموزان، دانشجویان وفعالان حوزه مهارت برای حضور در این رویداد ملی دعوت کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز با اعلام آغاز ثبت‌نام بیست‌وسومین دوره المپیاد ملی مهارت، اظهار کرد: المپیاد ملی مهارت بزرگ‌ترین رویداد رقابتی مهارت‌محور کشور و بستری ارزشمند برای شناسایی، حمایت و معرفی استعداد‌های برتر مهارتی است که نقش مهمی در توسعه سرمایه انسانی متخصص و ارتقای فرهنگ مهارت‌آموزی در کشور ایفا می‌کند.

آغاز ثبت‌نام بیست‌وسومین دوره المپیاد ملی مهارت

رضا باجولوند افزود: ثبت‌نام این دوره از مسابقات از ۲۷ خردادماه آغاز شده و تا ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمات الکترونیکی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به نشانی eservice.irantvto.ir نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته مورد نظر خود اقدام کنند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز با اشاره به برگزاری مسابقات در ۴۰ رشته مهارتی، گفت: در این دوره رشته‌های متنوعی در حوزه‌های فناوری اطلاعات، صنعت، خدمات، هنر و فناوری‌های نوین پیش‌بینی شده است که فرصت مناسبی را برای رقابت و نمایش توانمندی‌های جوانان مهارت‌آموز فراهم می‌کند. رشته‌هایی نظیر امنیت سایبری، پردازش ابری، توسعه نرم‌افزار‌های موبایل، فناوری‌های وب، مکاترونیک، رباتیک، فناوری آب، طراحی صنعتی، الکترونیک، جوشکاری، فناوری خودرو و آشپزی از جمله رشته‌های این دوره از مسابقات هستند.

وی با بیان اینکه برگزیدگان این رقابت‌ها مسیر حضور در اردو‌های آماده‌سازی تیم ملی مهارت و مسابقات بین‌المللی را طی خواهند کرد، تصریح کرد: المپیاد ملی مهارت فرصتی ارزشمند برای جوانان توانمند کشور است تا دانش، مهارت و خلاقیت خود را در سطحی حرفه‌ای به نمایش گذاشته و زمینه حضور در عرصه‌های ملی و جهانی را فراهم کنند.

رضا باجولوند همچنین از مدیران مدارس، هنرستان‌ها، دانشگاه‌ها، آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای، صنایع، تشکل‌های صنفی و فعالان حوزه آموزش مهارت خواست نسبت به معرفی و اطلاع‌رسانی گسترده این رویداد اقدام کنند تا زمینه مشارکت حداکثری جوانان مستعد استان، در این رقابت ملی فراهم شود.

وی خاطرنشان کرد: مرحله شهرستانی بیست‌وسومین دوره المپیاد ملی مهارت در مردادماه، مرحله استانی در شهریور ماه و مرحله کشوری این مسابقات در نیمه نخست آذرماه سال جاری به میزبانی استان اصفهان برگزار خواهد شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز در پایان ابراز امیدواری کرد: با حضور گسترده و پرشور جوانان مستعد و مهارت‌آموزان، استان البرز همچون سال‌های گذشته در جمع استان‌های برتر کشور در حوزه مسابقات مهارتی قرار گیرد و شاهد درخشش نخبگآن مهارتی در عرصه‌های ملی وبین المللی باشیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید