۳۱ / خرداد / ۱۴۰۵ - 21 June 2026
09:13
کد خبر : 9766528
۰۸:۱۱

۱۴۰۵/۰۳/۲۹
معاون فرهنگی فرمانده ناحیه مقاومت سپاه جیرفت:

تفاهم‌نامه اخیر با برجام قابل مقایسه نیست؛ امروز از موضع قدرت مذاکره می‌کنیم

سرهنگ کمالی مقایسه تفاهم‌نامه اخیر با برجام را نادرست دانست و گفت: شرایط امروز کشور با دوران برجام تفاوت‌های اساسی دارد، تفاهم کنونی از موضع قدرت صورت گرفته است؛ چراکه جمهوری اسلامی ایران اکنون از ظرفیت‌ها و اهرم‌های راهبردی مهمی همچون تنگه هرمز، حضور و پشتیبانی ملت و همچنین تجربه شکست هیمنه دشمن از طریق هدف قرار دادن پایگاه‌های آن در منطقه برخوردار است؛ مؤلفه‌هایی که در گذشته وجود نداشت.

به گزارش خبرگزاری بسیج از جیرفت، سرهنگ ایوب کمالی در شب‌های ماه محرم با تأکید بر تداوم دشمنی استکبار با ملت ایران، مقایسه تفاهم‌نامه اخیر با برجام را نادرست دانست و گفت: جمهوری اسلامی امروز با پشتوانه قدرت ملی، ظرفیت‌های راهبردی و اقتدار منطقه‌ای از موضع قدرت وارد مذاکرات می‌شود.

معاون فرهنگی سپاه جیرفت با اشاره به تحولات و اتفاقات اخیر، بر ضرورت پرهیز از افراط و تفریط تأکید کرد و گفت: هرگونه رفتار افراطی یا تفریطی می‌تواند زمینه‌ساز اختلاف و دودستگی در جامعه شود و وحدت ملی را تحت تأثیر قرار دهد.

وی در تبیین اصول اساسی مواجهه با دشمن، سه محور مهم را مورد اشاره قرار داد و افزود: «دشمنی تمام‌نشدنی با استکبار»، «بی‌اعتمادی مطلق به دشمن» و «روایت پیروزی در سه جنگ اخیر» از مهم‌ترین اصولی است که باید همواره مورد توجه قرار گیرد.

سرهنگ کمالی مقایسه تفاهم‌نامه اخیر با برجام را نادرست دانست و اظهار کرد: شرایط امروز کشور با دوران برجام تفاوت‌های اساسی دارد، تفاهم کنونی از موضع قدرت صورت گرفته است؛ چراکه جمهوری اسلامی ایران اکنون از ظرفیت‌ها و اهرم‌های راهبردی مهمی همچون تنگه هرمز، حضور و پشتیبانی ملت و همچنین تجربه شکست هیمنه دشمن از طریق هدف قرار دادن پایگاه‌های آن در منطقه برخوردار است؛ مؤلفه‌هایی که در گذشته وجود نداشت.

معاون فرهنگی فرمانده سپاه جیرفت عملکرد دولت را مثبت ارزیابی کرد و برخی شایعات و انتقادات مطرح‌شده علیه دولت را دور از انصاف دانست. او همچنین درباره نحوه برگزاری جلسات علنی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد که حفظ و صیانت از نهاد‌های کشور با رعایت ملاحظات امنیتی، در شرایط کنونی به مصلحت کشور است.

وی با اشاره به نسبت «میدان» و «مذاکره»، بر لزوم بهره‌گیری همزمان از ظرفیت‌های دیپلماسی و اقتدار ملی برای تأمین منافع کشور تأکید کرد.

سرهنگ کمالی با استناد به بیانات رهبر شهید انقلاب درباره «نزدیک بودن به قله»، به بررسی روند پیشرفت اقتصادی کشور پرداخت و گفت: بسیاری از کشور‌هایی که امروز در زمره قدرت‌های اقتصادی جهان قرار دارند و ارز‌های مرجع جهانی را در اختیار دارند، روزگاری از فقیرترین کشور‌های دنیا محسوب می‌شدند؛ اما با پافشاری بر مسیر توسعه و پرداخت هزینه‌های آن توانستند به جایگاه کنونی دست یابند.

معاون فرهنگی سپاه جیرفت ابراز کرد: در الگوی توسعه اقتصادی، پنج مرحله نخست با حمایت، تلاش و هزینه‌دادن همراه است و در مرحله ششم کشور وارد دوره بهره‌برداری و سودآوری می‌شود و در مرحله هفتم به قله اقتصادی می‌رسد.

وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با توجه به روند طی‌شده در بیش از چهار دهه گذشته و تحت هدایت‌های رهبر حکیم شهید انقلاب، وارد این مرحله مهم شده است.

سرهنگ کمالی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی علاوه بر پیشرفت در عرصه‌های اقتصادی، از منظر ایدئولوژیک نیز به اهداف متعالی انقلاب اسلامی شامل امت‌سازی و شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی نزدیک‌تر شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید