۳۱ / خرداد / ۱۴۰۵ - 21 June 2026
09:13
کد خبر : 9766604
۱۴:۵۸

۱۴۰۵/۰۳/۲۹
امام جمعه عنبرآباد:

بزرگ‌ترین معروف امروز، دفاع از نظام اسلامی و حفظ وحدت ملی است

امام جمعه عنبرآباد با تأکید بر اهمیت تعظیم شعائر الهی و برگزاری باشکوه مراسم محرم، دفاع از نظام جمهوری اسلامی را بزرگ‌ترین معروف امروز دانست و بر ضرورت حفظ وحدت، پرهیز از اختلاف و حمایت از مسئولان و تیم مذاکره‌کننده کشور تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر منصفی، امام جمعه عنبرآباد، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با توصیه همگان به رعایت تقوای الهی اظهار کرد: یکی از مصادیق روشن تقوا، تعظیم شعائر الهی است که در قرآن کریم بر آن تأکید شده و برپایی مجالس عزاداری و برافراشتن پرچم حضرت اباعبدالله الحسین(ع) از جلوه‌های این امر به شمار می‌رود.

وی با اشاره به فلسفه قیام عاشورا افزود: نهضت امام حسین(ع) برای احیای دین و اصلاح امت اسلامی شکل گرفت و آن حضرت با قیام خود بزرگ‌ترین فریضه امر به معروف را به انجام رساند و در این راه به شهادت رسید.

امام جمعه عنبرآباد سکوت در برابر حاکم فاسدی همچون یزید را ظلم به اسلام دانست و تصریح کرد: قیام عاشورا پایه‌های حکومت بنی‌امیه را متزلزل کرد و مسیر تاریخ اسلام را تغییر داد.

وی با بیان اینکه امروز دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بزرگ‌ترین معروف است، گفت: حضور گسترده مردم در اجتماعات و مراسم مذهبی، موجب تقویت وحدت، انسجام و نزدیکی به خداوند می‌شود و شایسته است مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی با شکوه هرچه بیشتر برگزار شود.

منصفی همچنین به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره تفاهم‌نامه ایران و آمریکا اشاره کرد و اظهار داشت: این پیام باید با نگاهی جامع و همراه با حسن‌ظن نسبت به مسئولان، به‌ویژه رئیس‌جمهور، مورد تحلیل قرار گیرد.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب ضمن حمایت از تلاش‌های دولت، همواره نسبت به بدعهدی آمریکا هشدار داده‌اند و این رویکرد نشان‌دهنده نقش هدایتگر ولایت فقیه در تصمیمات کلان کشور است.

خطیب جمعه عنبرآباد تأکید کرد: تفاهم‌نامه به معنای عقب‌نشینی از اصول انقلاب نیست، بلکه در راستای تأمین حقوق ملت ایران دنبال می‌شود و دشمنان، به‌ویژه رژیم صهیونیستی، از این روند خشمگین هستند.

وی با قدردانی از نیروهای مسلح و امنیتی کشور خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی با اتکا به حمایت مردم از اقتدار بالایی برخوردار است و این سرمایه اجتماعی، پشتوانه مهمی برای تیم مذاکره‌کننده محسوب می‌شود؛ از این‌رو باید از هرگونه اختلاف‌افکنی و سخنان دشمن‌شادکن پرهیز کرد.

امام جمعه عنبرآباد در پایان، سالروز تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی و سالروز شهادت زائران رضوی در مشهد را گرامی داشت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید