
به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از درگز؛ محمدهادی خالقی در دورهمی شاعران و هنرمندان که به منظور تبیین نقش هنر در شرایط حساس کنونی برگزار شد، با اشاره به شباهتهای راهبردی میان دشمنان فعلی و رژیم بعثی صدام اظهار کرد: صدام با اتکا به محاسبات مادی و "ریاضیات جنگ"، حمله به ایران را آغاز کرد، اما از "الهیات جنگ" و قدرت ایمان مردم و ولایتفقیه غافل بود.
وی افزود: امروز نیز دشمنان ما همان اشتباه محاسباتی را تکرار میکنند، غافل از اینکه قوانین الهی و تاریخی تغییرناپذیرند و عاقبت آنها نیز همچون صدام، شکست خواهد بود.
خالقی با یادآوری دوران آزادسازی خرمشهر به عنوان نقطه عطف تاریخ ایران که برای نخستین بار بدون دادن امتیاز به دشمن محقق شد، بیان کرد: نظامی که امام راحل بنیان نهاد، به پشتوانه همین قدرت مردمی و رهبری ولایتفقیه، از تمام طوفانهای تحریم و فشار سربلند بیرون آمده است.
رئیس بسیج هنرمندان سپاه امام رضا (ع) خطاب به هنرمندان خاطرنشان کرد: شما در این جبهه نقشآفرین هستید و وظیفهتان کمتر از یک رزمنده نظامی در خط مقدم نیست. مبادا شیطان در گوش شما زمزمه کند که کار شما بیاهمیت است؛ اگر یک شعر، اثر تجسمی، کاریکاتور یا تئاتر با نیت خالص تولید شود، خداوند به آن برکت داده و اثرش در طول تاریخ باقی خواهد ماند.
خالقی با اشاره به برگزاری جلسات «هنر برای وطن» در بیش از ۴۰۰ نقطه کشور، از تلاشهای هنرمندان برای همافزایی و ایفای نقش در میدانهای حساس تقدیر کرد و یادآور شد: همانطور که فرماندهان شهید دفاع مقدس با اخلاص و گمنامی به پیروزی رسیدند، هنرمندان نیز با اخلاص در این میدان مأجور و سربلند خواهند بود.