۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۲۰:۰۷
کد خبر : 9767016
۱۱:۵۸

۱۴۰۵/۰۳/۳۱

آغاز اجرای خط‌کشی ۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر از محورهای خوزستان

آغاز اجرای خط‌کشی ۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر از محورهای خوزستان
سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان از اجرای عملیات خط‌کشی در محورهای ارتباطی استان به طول ۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، یزدان خسروی گفت: در راستای افزایش ایمنی راه‌ها، عملیات خط‌کشی در محورهای اصلی و شریانی استان خوزستان به طول ۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر در دستور کار قرار گرفته و اجرای آن آغاز شده است.

وی  با بیان اینکه برای اجرای این طرح اعتباری بالغ بر یک هزار و ۳۶۷ میلیارد ریال اختصاص یافته است و اجرای آن تا پایان سال به پایان می رسد، افزود: خط‌کشی محورها یکی از اقدامات مؤثر در ارتقای ایمنی راه‌ها به شمار می‌رود و نقش مهمی در کاهش تصادفات، به‌ویژه در مسیرهای پرتردد و در شرایط دید محدود دارد.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان ادامه داد : در اجرای این طرح، مبادی ورودی استان، محورهای اصلی و شریانی و همچنین محورهای منتهی به مرزهای استان در اولویت قرار دارند تا ضمن افزایش ایمنی تردد، خدمات‌رسانی مناسب‌تری به کاربران جاده‌ای و زائران و مسافران ورودی و خروجی از استان ارائه شود.

خسروی همچنین تأکید کرد: اجرای این عملیات با استانداردهای ایمنی راه انجام می‌شود و با توجه به گستردگی شبکه راه‌های استان خوزستان، عملیات نگهداری راه‌ها از جمله خط‌کشی، نصب و بهسازی علائم و تجهیزات ایمنی به‌صورت مستمر در طول سال در دستور کار این اداره کل قرار دارد تا شرایط ایمن‌تری برای تردد در جاده‌های استان فراهم شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید