۰۳ / تير / ۱۴۰۵ - 24 June 2026
06:43
کد خبر : 9767164
۲۳:۱۷

۱۴۰۵/۰۳/۳۱
نماینده ویژه تولیت حرم مطهر امام حسین(ع) در تبریز:

مردم در سایه ایستادگی شروط خود را بر امریکا تحمیل کردند/ خون امام شهید رنگ و بوی دیگری به محرم بخشیده است

تبریز - نماینده ویژه تولیت حرم مطهر امام حسین(ع) با اشاره به رشادت مردم ایران در جنگ رمضان، گفت: در نتیجه این رشادت و ایستادگی توانستند شروط خود را بر امریکا تحمیل کنند.

 

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، فاضل عوز عصر امروز در جمع تعدادی از اهالی رسانه تبربز، افزود: در موقعیت خاص که جنگ علیه ایران تحمیل شده است خون امام شهید به محرم رنگ و بوی خاصی داده است.

 وی ادامه داد: خون امام شهید و شهدا وحدت آفرین بوده، نه بین مردم ایران که بین کشورها موجب صفوف وحدت شده است. 

عوز اضافه کرد: وحدت آحاد مختلف مردم که پای کشور ایستادند چنان بود که کشورهای دیگر این نوع نمی توانستند بایستند و شروط خود را به امریکا تحمیل کنند .

وی با اشاره به اهمیت پیوند ایران و عراق و سابقه آن، اطهار داشت: ارتباط ایران و عراق از صدها سال پیش بوده و این علاقه سینه به سینه به ما رسیده است.

عوز گفت: بر همین اساس عتبه خرم اباعبدالله(ع) خدمات اربعین را در زمان جنگ مردم ایران قرار داد هرچند مردم ایران نیازی به آن نداشتند.

وی اضافه کرد: بیانات آیت الله سیستانی نیز سازنده در این خصوص بود که مردم عراق را به همدلی مردم ایران دعوت کرد تا خدمات خود را از مردم ایران دریغ نکنند.

این خادم حرم حضرت امام حسین(ع) به آغاز خادمی خود در حرم اباعبدالله اشاره و اظهار کرد: آبا و اجداد من ساکن کربلا و خادمی درگاه ایشان را افتخار خود می دانستند و از همان کودکی عشق به امام حسین(ع) را در سینه داشتم.

عوز اضافه کرد: پس از جنگ عراق و آمریکا به صورت رسمی خادم حرم اباعبدالله شدم و چون به خانواده ای متنسب بودم که عشق به حسین(ع) را داشتند من هم خدمت به عزارادان و زوار ایشان را توفیق بزرگی می دانم.

وی ادامه داد: در این مسیر همه کارها را کنار گذاشتم و تمرکز به خدمت کردم و ۲۴ ساعت از شبانه روز را به آن اختصاص می دهم و خادمی در این بارگاه نیز از اول مشخص نبود که چه باشد بنابراین از کفشداری و نظافت و ... را انجام دادم تا اینکه به مسئول تولیت آستان عبدالله توفیقم شد.

عوز به حضور خود در کنار سردار سلیمانی و ابومهدی اشاره و بیان کرد: خاطرات بسیاری از این دو شهید دارم وچه روزها و شب ها که باهم نبودیم، به یاد آن ها عکس سردار، ابومهدی و دیگر مستشاران شهید را در اتاق خود جلوی چشمم نصب کرده ام.

میراعتماد عمادی، مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری تبریز نیز گفت: موکب «جنه الحسین» هر سال در زمان پیاده روی اربعین با همراهی تولیت آستان اباعبدالله در کربلا مستقر و به زوار آن امام خدمات می دهد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید