۰۳ / تير / ۱۴۰۵ - 24 June 2026
11:38
کد خبر : 9767294
۱۸:۳۸

۱۴۰۵/۰۴/۰۱

بهره برداری فاز اول کمربندی نیر تا پایان شهریورماه امسال

صدیف بدری، عضو کمیسیون عمران و نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی، صبح امروز از وضعیت اجرایی پروژه کمربندی جنوبی شهر نیر بازدید کرد.

بهره برداری فاز اول کمربندی نیر تا پایان شهریورماه امسال

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، بدری عضو کمیسیون عمران مجلس در این بازدید اعلام کرد: این پروژه که هم‌زمان با بزرگراه نیر به سراب آغاز شده بود، اکنون با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۵ درصد در دست اجراست. وی همچنین از تخصیص ردیف خاص ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار از محل مصوبات سفر رئیس جمهور به این پروژه خبر داد و گفت: تاکنون ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این طرح تخصیص یافته است و در مجموع ۵۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل کامل پروژه مورد نیاز است.
 
بدری رئیس فراکسیون توسعه روستایی و مناطق محروم مجلس شورای اسلامی با اشاره به حفظ ردیف بودجه ملی تعریف شده در کریدور شمال‌غرب برای این پروژه، پیگیری‌های جاری و تعهد پیمانکار را یادآور شد و ابراز امیدواری کرد که فاز اول این پروژه تا پایان شهریورماه سال جاری زیر بار ترافیک برود. بدری نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس همچنین پیگیری‌های انجام گرفته از سازمان ایمیدرو در خصوص جذب اعتبارات لازم برای این پروژه را خاطرنشان و تأکید کرد: بهره‌برداری از این کمربندی، علاوه بر رفع معضل ترافیک شهری، زمینه‌ساز توسعه و گسترش شهر نیر خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید