۱۱ / مهر / ۱۴۰۵ - 03 October 2026
۰۷:۴۲
کد خبر : 9767422
۱۳:۴۹

۱۴۰۵/۰۴/۰۲
معاون فرهنگی بنیاد شهید قزوین خبر داد؛

برگزاری پویش هنرهای تجسمی «امام شهید» در قزوین

برگزاری پویش هنرهای تجسمی «امام شهید» در قزوین
فاطمه نسخه‌چی از برگزاری پویش هنرهای تجسمی «امام شهید» در سه رشته عکاسی، نقاشی و خوشنویسی خبر داد و گفت: این پویش با هدف ثبت و ماندگاری شکوه آیین‌های حسینی و نیز بزرگداشت مراسم وداع و تشییع امام قائد امت، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای(ره) برگزار می‌شود.

قزوین_ به گزارش بسیج، فاطمه نسخه‌چی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین، از برگزاری پویش هنرهای تجسمی «امام شهید» در رشته‌های عکاسی، نقاشی و خوشنویسی خبر داد.

وی ضمن تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش، هدف از برگزاری این پویش را ثبت و ماندگاری شور و شکوه آیین‌های حسینی در جامعه عنوان کرد.

این مسئول افزود: این حرکت هنری، فرصتی برای بازتاب حماسه عاشورا و پیوند آن با مفاهیم ایثار و شهادت از زبان هنر است.

نسخه‌چی افزود: همه قشرهای جامعه و همه علاقه‌مندان به هنرهای عکاسی، نقاشی و خوشنویسی می‌توانند با ارسال تصاویری از مراسم‌های عزاداری حضرت سیدالشهدا(ع) و همچنین آثار نقاشی و خوشنویسی با موضوع محرم و قیام کربلا، در این پویش شرکت کنند.

وی ادامه داد: همچنین هنرمندان و علاقمندان می‌توانند از مراسم‌های وداع و تشییع امام قائد امت، شهید حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای(ره) که در دهه دوم محرم برگزار خواهد شد، با تهیه و ارسال عکس، نقاشی و خوشنویسی، در این رویداد هنری مشارکت داشته باشند.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین خاطرنشان کرد: آخرین مهلت ارسال آثار تا سی‌ویکم تیرماه تعیین شده است و به برگزیدگان این پویش جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد.

انتهای پیام/۱۰۱۰


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید