۰۳ / تير / ۱۴۰۵ - 24 June 2026
08:41
کد خبر : 9767452
۱۹:۰۱

۱۴۰۵/۰۴/۰۲
مسئول بسیج هنرمندان شهرستان هندیجان

برگزاری آیین نمادین سینی دامادی حضرت قاسم بن الحسن (ع) درهندیجان

همزمان با هشتمین روز از ماه محرم آیین معنوی و سنتی «سینی یا دامادی حضرت قاسم (ع)» با حضور گسترده عاشقان اهل بیت (ع)، جوانان، نوجوانان بسیجی شهرستان هندیجان در حسینیه فاطمیه برگزار شد.

حسین افشار مسئول بسیج هنرمندان هندیجان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در هندیجان اظهار داشت: در این مراسم که با هدف زنده نگه داشتن فرهنگ عاشورا و یادآوری رشادت‌ها و مظلومیت حضرت قاسم بن الحسن (ع) مراسم سنتی سینی گردانی و دامادی حضرت قاسم بن الحسن در هندیجان برگزار گردید.

 وی افزود: با فضایی آکنده از شور حسینی و معنویت در میان عزاداران گردانده شد و حاضران با نوحه‌خوانی و مرثیه‌سرایی به سوگواری پرداختند.

 افشار بیان نمود: سخنرانان مراسم با اشاره به جایگاه والای حضرت قاسم (ع) در واقعه کربلا، از جوانان خواستند تا با الگوگیری از ایمان، شجاعت و ولایت‌مداری این شهید نوجوان، مسیر حق و حقیقت را در زندگی خود دنبال کنند.

 وی بابیان برگزاری سینی گردانی و دامادی حضرت قاسم بن الحسن (ع) گفت: این آیین هر ساله در دهه نخست محرم در حسینیه فاطمیه هندیجان جنوبی برگزار می‌شود و به عنوان یکی از برنامه‌های شاخص مذهبی منطقه، مورد استقبال گسترده مردم و ارادتمندان خاندان عصمت و طهارت (ع) قرار می‌گیرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید