۰۳ / تير / ۱۴۰۵ - 24 June 2026
07:41
کد خبر : 9767496
۲۱:۳۴

۱۴۰۵/۰۴/۰۲
حجت‌الاسلام عبدالملکی:

قیام عاشورا، دانشگاه انسان‌سازی و تجلی ایستادگی در برابر ظلم است

همدان-مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه بهار با تبیین ابعاد قیام امام حسین(ع)، این حرکت تاریخی را الگوی همیشگی آزادگان جهان برای مقابله با جبهه باطل و دانشگاه انسان‌سازی و تجلی ایستادگی در برابر ظلم دانست.

حجت‌الاسلام علی عبدالملکی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در بهار با تسلیت ایام عزاداری سید و سالار شهیدان با تبیین ابعاد قیام اباعبدالله الحسین(ع)، این حرکت تاریخی را الگوی همیشگی آزادگان جهان برای مقابله با جبهه باطل دانست و اظهار کرد: قیام عاشورا، دانشگاه انسان‌سازی و تجلی ایستادگی در برابر ظلم است.

وی با اشاره به پیام‌های کلیدی نهضت کربلا تصریح کرد: قیام امام حسین (ع) تنها یک واقعه تاریخی در زمان گذشته نیست، بلکه یک جریان جاری و پویا در مسیر تاریخ است که با محوریت امر به معروف و نهی از منکر و احیای ارزش‌های اصیل اسلامی بنا شده است.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه بهار افزود: امام حسین (ع) با بذل جان خود و یاران باوفایش، درس عزت، آزادگی و بصیرت را به بشریت آموختند و در دنیای امروز که جبهه استکبار با ابزارهای تبلیغاتی پیچیده به دنبال استحاله فرهنگی و ترویج بی‌تفاوتی در جوامع اسلامی است، تمسک به سیره حسینی، تنها راه نجات و دستیابی به حیات طیبه است.

وی در ادامه با تأکید بر لزوم تبیین صحیح فلسفه قیام عاشورا توسط مبلغان و هیئات مذهبی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین وظیفه ما در این عصر، شناخت عمق استراتژیک قیام امام حسین (ع) است؛ ایستادگی در برابر ظلم، زیر بار ذلت نرفتن و حفظ وحدت جامعه اسلامی، از جمله شاخص‌های مکتب عاشورایی است که باید سرلوحه کارگزاران نظام و آحاد جامعه قرار گیرد.

عبدالملکی با اشاره به نقش معنوی ایام محرم در تقویت روحیه جهادی و انقلابی، خواستار بهره‌گیری حداکثری از فضای این ایام برای تعمیق معرفت دینی و بصیرت‌افزایی در جامعه شد و تأکید کرد: هیئت‌های عزاداری باید به کانون‌های تبیین حقایق و بصیرت تبدیل شوند تا همان‌گونه که عاشورا اسلام را زنده نگه داشت، ما نیز با پیروی از ولایت، مسیر تحقق آرمان‌های متعالی اسلام را هموار کنیم.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید