۰۳ / تير / ۱۴۰۵ - 24 June 2026
13:40
کد خبر : 9767539
۰۶:۳۳

۱۴۰۵/۰۴/۰۳

عزاداری شب نهم محرم و یادواره شهید علی هاشمی در حمیدیه برگزار شد

مراسم عزاداری شب نهم ماه محرم و یادواره سردار شهید علی هاشمی و جمعی از شهدای گردان امام علی(ع)، باحضور جمعی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس ومردم ولایتمدار شهرستان حمیدیه، درمیدان قدس، محل تجمعات شبانه، برگزارشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج حمیدیه؛ در این آیین معنوی که با سخنرانی شیخ سعید لفته‌پور همراه بود، حاضران ضمن سوگواری برای سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و رشادت‌های سردار شهید علی هاشمی را گرامی داشتند.


این مراسم در فضایی معنوی و با حضور پرشور برادران و خواهران مؤمن و عزادار برگزار شد و جلوه‌ای از پیوند فرهنگ عاشورا با ایثار و مقاومت را به نمایش گذاشت.

امام جمعه حمیدیه نیز در این مراسم با اشاره به جایگاه ویژه شهید هاشمی گفت: مقام معظم رهبری بارها از این شخصیت بزرگ و ارزنده تجلیل فرموده‌اند و این نشان‌دهنده نقش بی‌بدیل او در دفاع مقدس است.

وی با بیان اینکه سرلشکر شهید علی هاشمی مسئولیت فرماندهی سپاه ششم و قرارگاه نصرت در منطقه هور را بر عهده داشت، افزود: او در مقطعی از جنگ با طرح‌ها و ابتکارات خود بن‌بست عملیات‌ها را شکست و زمینه‌ساز پیروزی‌های مهمی شد. راه نورانی شهدا همچنان چراغ هدایت و عامل شکست دشمنان خواهد بود.

سرلشکر شهید علی هاشمی از فرماندهان برجسته دوران دفاع مقدس بود که مسئولیت‌هایی همچون فرماندهی قرارگاه سری «نصرت» و سپاه ششم امام جعفر صادق (ع) را بر عهده داشت. او در تیرماه سال ۱۳۶۷، پس از اجرای مأموریت تخلیه جزیره مجنون، در هنگام ترک مقر فرماندهی هدف حمله هلی‌کوپترهای ارتش عراق قرار گرفت و در سن ۲۷ سالگی به شهادت رسید.

خبرنگار خبرگزاری بسیج خوزستان، حمیدیه عبدالجلیل حیدری


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید