۱۶ / تير / ۱۴۰۵ - 07 July 2026
09:32
کد خبر : 9767854
۲۱:۰۰

۱۴۰۵/۰۴/۱۴
برگزار شد :

میثاق خون در شام غریبان

مراسم شب شام غریبان حسینی با نوای سوزناک ذاکران اهل بیت(ع) و با حضور دسته های زنجیرزنی با هدف تجدید میثاق با خون‌های ریخته شده در کربلا در شهر بهارستان برگزار شد.

میثاق خون در شام غریبان

به گزارش خبرگزاری بسیج ناحیه امام حسین علیه السلام :

مراسم شب شام غریبان، شب تجلی صبر و عصمت در میانه‌ی طوفان ظلم، با حضور سیل عظیمی از محبان اهل بیت (ع) و با نوای سوزناک و گرم ذاکران اهل بیت علیهم السلام در میدان حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف برگزار گردید.

مراسمی که با هدف تجدید میثاق با خون‌های ریخته شده در کربلا برپا گردید، شاهد صحنه‌هایی تکان‌دهنده از سوگواری بود.

در پیوند میان عزاداری و مناسک سنتی، دسته‌های زنجیرزنی با حرکاتی هماهنگ و در هم‌آوایی با ناله‌های مداحان، صحنه‌ای از نمایشِ درد و تسلیم در برابر اراده الهی را رقم زدند. صدای برخورد زنجیرها در میان سکوتِ سنگینِ جمعیت، گویی پژواکی از ناله‌های خیمه‌های سوخته‌ی کربلا بود.

حضور پرشور و پرشکوه کودکان و نوجوانان در این مراسم سیمایی از تداوم مسیر حق و باوفایی به میراث حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را به نمایش گذاشت.

کودکانی که در میان دود شمع‌ها، رنج یتیمان کربلا را حس می‌کردند و نوجوانانی که با ایستادگی خود، تداوم راه شهادت را نوید می‌دادند؛ همگی نشان دادند که جرقه‌ی عشق به آل محمد (ص) در قلب این نسل شعله‌ای است که هرگز خاموش نخواهد شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید