۰۹ / تير / ۱۴۰۵ - 30 June 2026
04:21
کد خبر : 9768105
۱۷:۴۱

۱۴۰۵/۰۴/۰۶

جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان سراوان با تأکید بر تقویت مؤلفه‌های فرهنگی و انقلابی برگزار شد

جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان سراوان با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی بامری امام جمعه شهرستان، حجت‌الاسلام سابکی رئیس اداره تبلیغات اسلامی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسئولین در دفتر امام جمعه برگزار شد. در این نشست بر هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی برای نهادینه‌سازی فرهنگ ایرانی-اسلامی و مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن تأکید شد.

 به گزارش خبرگزاری بسیج از سراوان، در این نشست که با هدف بررسی و برنامه‌ریزی برای ارتقای سطح فرهنگی شهرستان در دفتر امام جمعه سراوان برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی بامری، امام جمعه شهرستان، ضمن تأکید بر اهمیت جایگاه شورای فرهنگ عمومی به عنوان قرارگاه تصمیم‌گیری فرهنگی منطقه، اظهار داشت: فرهنگ، زیربنای تمامی تحولات جامعه است و مسئولین باید با روحیه جهادی و انقلابی برای ترویج ارزش‌های اسلامی و انقلابی در بین نسل جوان تلاش کنند.

حجت‌الاسلام بامری با اشاره به لزوم وحدت رویه میان دستگاه‌های متولی، افزود: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی با ابزارهای مختلف در پی ضربه زدن به باورهای اعتقادی مردم هستند؛ لذا لازم است شورای فرهنگ عمومی با رصد دقیق چالش‌ها، برنامه‌های کاربردی و عملیاتی برای مصون‌سازی جامعه ارائه دهد.

در ادامه این جلسه، حجت‌الاسلام سابکی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سراوان، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی صورت گرفته، بر نقش مساجد به عنوان کانون‌های اصلی بصیرت‌افزایی تأکید کرد و خواستار مشارکت بیشتر نهادهای فرهنگی برای اجرای برنامه‌های مشترک در مناسبت‌های پیش رو شد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نیز در این نشست ضمن ارائه پیشنهادات خود جهت بهبود وضعیت فرهنگی شهرستان، بر لزوم حمایت از هنرمندان متعهد و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی برای تولید محتوای فاخر فرهنگی تأکید کرد.

در پایان این جلسه، سایر اعضا و مسئولین حاضر، به بحث و تبادل نظر پیرامون معضلات و فرصت‌های پیش‌روی فرهنگی منطقه پرداخته و تصمیمات لازم جهت اجرایی شدن مصوبات این نشست اتخاذ گردید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید