۰۹ / تير / ۱۴۰۵ - 30 June 2026
02:44
کد خبر : 9768132
۱۹:۰۶

۱۴۰۵/۰۴/۰۶

شکوه عزاداری شب دوازدهم محرم در مسجد خاتم‌ الانبیا(ص)

مراسم عزاداری شب دوازدهم محرم با حضور گسترده مردم، بسیجیان و عاشقان اهل‌ بیت(ع) در مسجد خاتم الانبیا(ص) زاهدان برگزار شد؛ آیینی معنوی که با هدف تبیین فرهنگ عاشورا، تقویت بصیرت دینی و پاسداشت آرمان‌ های نهضت حسینی همراه بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از سپاه شهرستان زاهدان؛ حلیمه ستوده، فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهیده سکینه حسن‌ آبادی اظهار کرد: همزمان با شب دوازدهم محرم، مراسم باشکوه عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) با حضور پرشور بانوان بسیجی، خانواده‌ ها و جمعی از اهالی منطقه در مسجد خاتم الانبیا(ص) به همت پایگاه محیا برگزار شد.

وی بیان کرد: این مراسم با قرائت قرآن کریم، سخنرانی مذهبی، مرثیه خوانی، نوحه سرایی و ذکر مصائب کاروان کربلا همراه بود و عزاداران با حضور پرشور خود، بار دیگر ارادت و دلدادگی خود را به خاندان عصمت و طهارت(ع) به نمایش گذاشتند.

این فرمانده ادامه داد: محرم بهترین فرصت برای تبیین اهداف قیام امام حسین(ع) و انتقال مفاهیم ارزشمندی همچون ایثار، مقاومت، ولایت‌ مداری و مقابله با ظلم است و برگزاری چنین برنامه‌ هایی میتواند زمینه آشنایی هرچه بیشتر نسل جوان با معارف عاشورا را فراهم کند.

ستوده در پایان تأکید کرد: استمرار برگزاری مراسم عزاداری اهل‌ بیت(ع) علاوه بر تقویت ایمان و همبستگی اجتماعی، موجب زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار، شهادت و پیام جاودان نهضت عاشورا در جامعه خواهد شد.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید