۰۹ / تير / ۱۴۰۵ - 30 June 2026
00:33
کد خبر : 9768515
۱۷:۴۳

۱۴۰۵/۰۴/۰۸
فرمانده سپاه صاحب‌الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف استان قزوین؛

ثبت بیش از ۸۰ هزار وکالت‌نامه برای پیگیری حقوقی جنایات آمریکا در قزوین/جهاد حقوقی علیه آمریکا با مشارکت گسترده مردم دنبال می‌شود

سردار رفیعی آتانی در دیدار با مسوولان قضایی استان به مناسبت گرامیداشت هفته قوه قضائیه، با تقدیر از تلاش‌های دستگاه قضایی، این مجموعه را نقطه امید مردم برای احقاق حق و اجرای عدالت دانست و گفت: با همکاری سپاه، جامعه حقوقی و وکلای داوطلب، استان قزوین موفق شد بیش از ۸۰ هزار وکالت‌نامه جهت پیگیری حقوقی جنایات آمریکا ثبت کند و از این حیث در میان استان‌های کشور جایگاه پیشتازی را به دست آورد.

قزوین_ به گزارش بسیج، سردار رفیعی آتانی فرمانده سپاه صاحب‌الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف استان قزوین، به همراه حجت‌الاسلام والمسلمین علی یوسفی مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان قزوین، سرهنگ ابوالفضل طاهرخانی جانشین فرمانده سپاه استان قزوین، سرهنگ علیرضا حیدری معاون اجرایی سپاه استان، همزمان با هفته قوه قضائیه با حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفوی‌نیا رئیس کل دادگستری استان قزوین و علی‌اصغر عسگری دادستان عمومی و انقلاب استان قزوین، علی فولیان معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، دیدار و گفتگو کردند.

 

در این دیدار، سردار رفیعی آتانی فرمانده سپاه صاحب‌الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف استان قزوین، ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، مصائب حضرت زینب کبری(س)، سالگرد شهادت آیت‌الله دکتر بهشتی و یارانش و گرامیداشت هفته قوه قضائیه، اظهار کرد: پیام اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت هفته قوه قضائیه، همان دغدغه‌ها، مطالبات و انتظاراتی را که شهید آیت‌الله بهشتی از دستگاه عدالت داشت، با بیانی نو و متناسب با شرایط روز تبیین کرده است.

 

وی با تقدیر از خدمات دستگاه قضایی افزود: قوه قضائیه پرچمدار عدالت در جامعه و مهم‌ترین تکیه‌گاه مردم برای احقاق حق است. هر فردی که احساس تضییع حق یا اختلافی داشته باشد، به دستگاه قضایی مراجعه می‌کند و همین مسئله نشان‌دهنده جایگاه مهم و مسئولیت سنگین این مجموعه است.

 

سردار رفیعی آتانی، با قدردانی از مسئولان قضایی، دادستان، مجموعه حفاظت، معاونت حقوقی سپاه و مسئولان نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه خاطرنشان کرد: هدف از این دیدار، قدردانی از تلاش‌های مجموعه قضایی و تأکید بر استمرار همکاری و هم‌افزایی میان سپاه و دستگاه قضا در مسیر صیانت از حقوق مردم و مقابله با دشمنان انقلاب اسلامی است.

 

فرمانده سپاه صاحب‌الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف استان قزوین با اشاره به شکل‌گیری «جهاد حقوقی» پس از حوادث سال ۱۴۰۱ گفت: در آن مقطع تلاش شد بخشی از خانواده‌های آسیب‌دیده تحت حمایت حقوقی قرار گیرند و مطالبات آنان از مسیر قانونی پیگیری شود.

 

وی ادامه داد: این حرکت در جریان جنگ ۱۲ روزه و حوادث پس از آن نیز با جدیت دنبال شد و توانستیم فرهنگ مطالبه حقوقی از آمریکا را در میان مردم نهادینه کنیم. در این طرح، بیش از ۱۲۰ هزار نفر برای ثبت شکایت اعلام آمادگی کردند که به دلیل برخی مشکلات مربوط به ثبت اطلاعات، بیش از ۸۰ هزار وکالت‌نامه به صورت نهایی در سامانه ثبت شد.

 

وی با بیان اینکه جمعی از وکلای دادگستری نیز به صورت داوطلبانه مسئولیت وکالت این پرونده‌ها را پذیرفتند، افزود: با وجود جمعیت حدود یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفری استان قزوین، میزان مشارکت مردم این استان در مقایسه با استان‌های پرجمعیتی همچون تهران و اصفهان بسیار چشمگیر و قابل توجه بوده و قزوین در این زمینه در زمره استان‌های پیشتاز کشور قرار گرفته است.

 

وی اظهار کرد: بخشی از پرونده‌ها در تهران ثبت و پیگیری شده و برای خانواده‌های آسیب‌دیدگان، مجروحان و جانبازان جنگ ۱۲ روزه نیز جلسات تخصصی متعددی برگزار شده است.

 

سردار رفیعی آتانی در پایان با تأکید بر ضرورت استمرار همکاری میان دستگاه قضایی، سپاه و جامعه حقوقی استان گفت: امیدواریم با بهره‌گیری از حمایت‌ها، مشورت‌ها و همراهی مجموعه قضایی، بتوانیم این حرکت حقوقی را با قدرت بیشتری ادامه داده و در مسیر احقاق حقوق ملت ایران گام‌های مؤثرتری برداریم.

 

انتهای پیام/۱۰۱۰


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید