۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۶:۲۵
کد خبر : 9768532
۱۹:۱۴

۱۴۰۵/۰۴/۰۶
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج عشایری کوهرنگ؛

قضا و قضاوت، راهکاری است برای یافتن حق، برقراری عدل

قضا و قضاوت، راهکاری است برای یافتن حق، برقراری عدل
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج عشایری کوهرنگ به‌مناسبت گرامی داشت هفته قوه قضاییه، گفت: قضا و قضاوت در نگاهی عمومی، راهکاری است برای یافتن حق، برقراری عدل و رساندن حق به صاحب آن است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ سرهنگ‌دوم پاسدار حسین‌قلی بدری‌بابادی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج عشایری کوهرنگ، با قرائت " لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ ۖ " ادامه داد: خداوند  آیه ۲۴سوره مبارکه حدید می فرماید" همانا ما پیمبران خود را با ادلّه و معجزات فرستادیم و با ایشان کتاب و میزان عدل نازل کردیم تا مردم به راستی و عدالت گرایند".

وی، افزود: براساس  آیه ۲۴سوره مبارکه حدید، یکی از اهداف پیامبران الهی و نیز مهم‌ترین مسئولیت آنان ایجاد و اقامه قسط و عدالت در جامعه است

سرهنگ‌ بدری‌بابادی، گفت: قضا و قضاوت در نگاهی عمومی، راهکاری است برای یافتن حق، برقراری عدل و رساندن حق به صاحب آن است قضاوت مسیری است که از یک سو حق‌جویان را امیدوار می‌سازد و از سوی دیگر زورمداران را از رسیدن به آمال و آرزوهای نابجا باز می‌دارد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج عشایری کوهرنگ، ادامه داد: هفته قوه قضاییه فرصت مغتنمی برای تکریم از تلاش خالصانه قشر خدوم و متعهد این قوه به ویژه پاسداشت یاد و خاطره بزرگ معمار دستگاه قضا، مجاهد نستوه و مجتهد متفکر شهید مظلوم آیت‌الله دکتر بهشتی و شهیدان والامقام این عرصه است.

وی، با گرامی داشت یاد و خاطره شهید آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یارانش فرارسیدن هفته قوه قضاییه را به رئیس دادگستری،دادستان عمومی انقلاب اسلامی و همه خدمت‌گزاران و مسئولان قضایی و کارکنان این اداره در شهرستان کوهرنگ تبریک و از خداوند سبحان موفقیت و تائیدات الهی را، با تأسی به آرمان‌های بلند شهید بهشتی در مسیر عدالت‌گستری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای خدمت‌گزارن دستگاه قضا مسئلت کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید