۱۳ / تير / ۱۴۰۵ - 04 July 2026
03:01
کد خبر : 9769386
۱۹:۱۵

۱۴۰۵/۰۴/۱۲

اعزام کاروان ۲۲۰ نفره مردم هویزه برای شرکت در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج هویزه از اعزام ۲۲۰ نفر از مشتاقان و ارادتمندان برای شرکت در مراسم تشییع پیکر شهید آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هویزه، سرهنگ پاسدار موسی حیاوی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج هویزه در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب و ادای احترام به مقام شامخ شهید آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، ۵ دستگاه اتوبوس برای اعزام ۲۲۰ نفر از اهالی ولایت‌مدار شهرستان هویزه به مراسم تشییع اختصاص یافته است.
وی در ادامه با اشاره به اشتیاق مردم برای حضور در این مراسم افزود: علاوه بر کاروان‌های اعزامی، بسیاری از مردم بصیر و انقلابی هویزه به‌صورت خودجوش و داوطلبانه با خودروهای شخصی خود برای شرکت در این مراسم عازم خواهند شد.

سرهنگ حیاوی از اصحاب رسانه خواست با حضور فعال و پوشش گسترده این رویداد، ابعاد شخصیتی و تأثیرات ماندگار این شخصیت برجسته را برای نسل جوان و جامعه تبیین کنند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج هویزه در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه امکان حضور برای همه مشتاقان در مراسم اصلی فراهم نیست، برنامه‌های ویژه‌ و مفصلی برای «جاماندگان» در بخش نیسان و بخش مرکزی شهرستان هویزه تدارک دیده شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید